JOŠ JEDNA TRAGIČNA SMRT OBOŽAVATELJKE POZNATE PEVAČICE: Izbodena posle KONCERTA, imala je 25 godina
Tejlor Svift, Foto: X printscreen

jezivo

JOŠ JEDNA TRAGIČNA SMRT OBOŽAVATELJKE POZNATE PEVAČICE: Izbodena posle KONCERTA, imala je 25 godina

Gabrijel Miljome Santos izbodena posle koncerta Tejlor Svift, još jedna tragedija u nizu

Objavljeno:

Još jedna obožavateljka Tejlor Svift je preminula u Riju de Žaneiru. Naime, devojka po imenu Gabrijel Miljome Santos izbodena je na smrt na plaži Kopakabana, nekoliko sati nakon što je prisustvovala nastupu muzičke zvezde na Olimpijskom stadionu Nilton Santos.

Devojka je imala 25 godina, nosila je na ruci narukvicu "Swifities", kao velika obožavateljka američke pevačice Tejlor Svift. Kako piše Daily mail, tragedija se desila juče, u ranim jutarnjim časovima.

Ovo je druga tragedija u Riju, u kojoj su stradali fanovi Tejor Svift. Pre koncerta u petak 23- godišnja devojka umrla je od srčanog zastoja.

1 / 4 Foto: Printskrin / Tviter / Taylor Swift News

Porodica Gabrijel Miljome Santos saopštila je da će sahrana biti organizovana sutra, u rodnom gradu ubijene devojke u zapadnoj državi Brazila Mato Gros do Sul.

Žrtva ove tragedije biće sahranjena u specijalnoj odeći koju je ona odabrala za koncert omiljene zvezde, rekli su njeni najmiliji.

Umrla još jedna obožavateljka na koncertu Tejlor Svift
Umrla još jedna obožavateljka na koncertu Tejlor Sviftfoto: X printscreen

Rio de Žaniero suočava se sa nezapamćenim talasom vrućine - fanovima navodno nije bilo dozvolljeno da unose vodu na koncert, pojavili su se snimci na kojima Tejlor Svift traži od obezbeđenja da da vodu publici, kao i video na kojem ona baca flaše vode ka obožavaocima, prenosi BlicŽena.

Tejlor Svift je nakon tragedije u petak najavila pomeranje turneje, ali je ipak nastavila sa serijom koncerata, piše People.

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.