VODIO JE 3 MUŠKARCA NA DNK TEST DA SAZNA KO MU JE OTAC! MAJKA SVE NEGIRALA: Glumčeva životna priča je FRAPANTNA
Šon Astin, Foto: LANDMARK MEDIA / Alamy / Alamy / Profimedia

niste znali

VODIO JE 3 MUŠKARCA NA DNK TEST DA SAZNA KO MU JE OTAC! MAJKA SVE NEGIRALA: Glumčeva životna priča je FRAPANTNA

Glumac Šon Astin se dosta namučio da bi saznao ko mu je biološki otac

Objavljeno:

Kada je glumica Pati Djuk 1971. rodila sina Šona Astina, njen život bio je meta tabloida. Počela je tako kontroverzna priča o očinstvu, koja je dovela do DNK analize trojice muškaraca. Šta se na kraju saznalo?

Glumica Pati Djuk bila je tada upravo prekinula vezu sa 17-godišnjim Desijem Arnazom juniorom, impulsivno se udala za Majkla Tela, "potpunog stranca" koji je iznajmljivao njen stan (bili su zajedno 13 dana i brak je poništen godinu dana kasnije), mediji su nagađali ko je otac njenog deteta.

Ona je na zaključila da je otac njene bebe glumac Džon Astin, zvezda TV serije "Porodica Addams", koji je u to vreme bio oženjen. Krili su svoju vezu sve dok se nije rodio Šon, a njegov razvod bio okončan. Venčali su se 1972.

Glumac Šon Astin se dosta namučio da bi saznao ko mu je biološki otac
Glumac Šon Astin se dosta namučio da bi saznao ko mu je biološki otacfoto: Lisa Rose / Zuma Press / Profimedia

Džon je Šona odgajao kao svoje dete, dobio je sa Pati drugo dete, a priča o očinstvu ostala je otvorena.

"Mnogo se pisalo o tome u početku, Šon je zapravo odrastao bez ikakvog saznanja o svim tim stvarima", rekao je Džon 2001. za People. Kada je Šon napunio 14 godina, Pati je rekla je njegov otc Arnaz.

Tri DNK analize

Nakon što je Šon saznao za to, počeo je da razvija odnos s Arnazom. Ali kad je imao skoro 26 godina, upoznao je Telovog rođaka koji je sugerisao da su u srodstvu.

Odlučio je da sazna istinu, pa je urađena DNK analiza njega i trojice potencijalnih očeva. Rešena je tako misterija duga više decenija.

"Moj otac je..."

DNK analiza je pokazala da je otac Šona Astina, poznatog kao hobut Sem u "Gospodaru prstenova" Majkl Tel.

"Ako želite da znate ko sam. Džon Astin je moj otac, Majkl Tel je moj biološki otac", rekao je Šon za People i otkrio: "U dobrim sam odnosima sa Majklom, takav sam ja. Ne krivim nikoga, ne krivim sebe ni Desija koji mi je kao kum imam tako snažnu vezu sa tim čovekom, on je predivno ljudsko biće".

Džon Astin je poručio da duhovnu vezu sa Šonom smatra vrednijom od DNK testa: "Najveće blago je blago srca i Šon je blago. Vrlo smo bliski, lepo nam je kada smo zajedno".

1 / 2 Foto: Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ovaj glumac se čak i zbližio sa Telom: “Ispostavilo se da je njegov biološki otac sjajan tip i postali smo prijatelji. On je dobar momak".

Majka negira DNK analizu

“Ne verujem u taj test. Mogu da podržim tu "istinu" sve dok se moja istina, ako nije podržana, poštuje. Rekla sam mu da znam ono što znam i da je to istina. Kad me Bog pogleda u oči i kaže: "Bbila si u zabludi sve ove godine", tada ću razmotriti da je Tel otac", rekla je Pati Djuk za People.

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso/Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.