PEVAČ ŽIVI TAJNO SA OVOM ŽENOM U HOTELU: Razotkriven kad se NAJMANJE NADAO, za noć plaća BOGA OCA
Hari Stajls, Foto: EPA-EFE/ETT​ORE FERRARI

iskrena

PEVAČ ŽIVI TAJNO SA OVOM ŽENOM U HOTELU: Razotkriven kad se NAJMANJE NADAO, za noć plaća BOGA OCA

Pevač ne žali novac za uživanje

Objavljeno: 22:13h

Hari Stajls čeka da mu se sagradi nova vila i preuredi imanje, a dok se to ne desi, on živi u hotelu i to na visokoj nozi.

Tu, naravno, nije sam, već mu društvo pravi devojka Tejlor Rasel. Njih dvoje u tajnosti žive u luksuznom hotelu, a napolje izlaze kada požele da odu na kafu ili kupe neke grickalice. Čak su, kako se navodi, kao turisti vozili bicikle po Londonu. Inače, za noć u hotelu Hari izdvaja dnevno 2500 funti.

- Stvari su veoma ozbiljne i Hari vidi budućnost sa Tejlor. Do ušiju je zaljubljen u nju, a iako su oboje zauzeti svojim karijerama, podržavaju jedno drugog u svakom smislu - priča izvor za britanske medije.

1 / 4 Foto: Robyn BECK / AFP / Profimedia

Pevač je, tako, išao da gleda predstavu u Nacionalnom pozorištu, u kojoj igra njegova izabranica, dok je ona išla na njegov koncert u Beču. Prvi put su viđeni zajedno proteklog juna, u umetničkoj galeriji u Londonu.

Kada je njegov dom u pitanju, Stajls je izdvojio 13 miliona funti za dve kuće iz 18. veka, koje je želeo da spoji u jednu. Svi radovi će ga, na kraju, kožtati oko 50 miliona funti.

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.