SAHRANJEN METJU PERI: Počivaće na mestu koje nosi POSEBNU SIMBOLIKU, evo ko je bio na ispraćaju
Metju Peri, Foto: EPA PHOTO/EPA/OLAF KRAAK

POSLEDNJI ISPRAĆAJ

SAHRANJEN METJU PERI: Počivaće na mestu koje nosi POSEBNU SIMBOLIKU, evo ko je bio na ispraćaju

Glumac je sahranjen u tamnom drvenom kovčegu

Objavljeno: 15:23h

Intimna sahrana glumca Metjua Perija, zvezde serije "Prijatelji”, koji je pri šest dana pronađen mrtav u hidromasažnoj kadi u svom domu u Los Anđelesu u 54. godini života, održana je u petak.

Poslednji ispraćaj održao se na Forest Lavn groblju u Los Anđelesu i trajao je sat vremena.

Njegova majka Suzan Morison (84), njegov očuh Kit (76) i njegov otac Džon Peri (82) bili su između ostalih prisutni na poslednjem. Kolege iz "Prijatelja” Dženifer Aniston (54), Lisa Kudrou (60), Kortni Koks (59) i Dejvid Švimer (57) stigli su zajedno na poslednji ispraćaj kolege i prijatelja.

Groblje je inače prekoputa Warner Bros studija, gde su "Prijatelji” snimani deset sezona, a večna je kuća brojnih drugih preminulih zvezda. Obred se završio izvedbom pesme „Don‘t Give Up” (Nemoj da se predaješ) Pitera Gebrijela.

„Nije bilo suvih očiju. Bilo je puno suza i smeha. Razgovarali su samo bliski prijatelji i porodica”, rekao je izvor za Daily Mail.

Nakon obreda, Peri je sahranjen u tamnom drvenom kovčegu u prisustvu samo članova porodice. Nije poznato da li je Peri zatražio crkvu za svoj poslednji ispraćaj ili je to bila odluka porodice. Takođe, ne zna se hoće li se održati javniji obred ispraćaja glumca.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Daily Mail/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.