U KAKVOM JE STANJU PEVAČICA KOJA JE ZBOG BOLESTI OTKAZALA TURNEJU? Njen PR se oglasio, situacija je OČIGLEDNA
Selin Dion, Foto: Print Screen Youtube/CelineDion

SAOPŠTENJE

U KAKVOM JE STANJU PEVAČICA KOJA JE ZBOG BOLESTI OTKAZALA TURNEJU? Njen PR se oglasio, situacija je OČIGLEDNA

Selin Dion u maju sve otkazala zbog teške bolesti, evo kako pevačica izgleda nakon medijske ilegale

Objavljeno:

Pevačica Selin Dion je prošle godine u obraćanju fanovima otkrila da joj je ustanovljen sindrom ukočene osobe (SPS), kao i da postoje velike šanse da zbog toga više nikada neće nastupati.

Zbog ove retke bolesti trpi jake bolove i grčeve, što je za posledicu imalo i otkazivanje turneje u maju.

- Sa ogromnim razočarenjem danas moramo da objavimo otkazivanje svetske turneje "Courage". Tako mi je žao što sam vas sve još jednom razočarala. Zaista naporno radim da povratim svoju snagu, ali turneje mogu biti veoma teške čak i kada se osećate 100% dobro. Nije fer prema vama da stalno odlažem nastupe, i iako mi to slama srce, najbolje je da sada sve otkažemo dok ne budem zaista spremna da se ponovo vratim na scenu. Želim da svi znate, ne odustajem... I jedva čekam da vas ponovo vidim - napisala je ona na Instagramu.

1 / 5 Foto: EPA/MIKE NELSON

Od tada Selin gotovo da nije viđena u javnosti, a brojni fanovi širom sveta obradovali su se kada su objavljene njene fotografije sa hokejaške utakmice u Las Vegasu, gde je pevačica navijala za svoj rodni Montreal.

- Sjajna poseta našoj utakmici u Vegasu juče. Hvala Selin Dion na velikodušnosti. Ceo tim je jako srećan što je upoznao vas i vašu porodicu - napisala je na Instagramu PR kanadskog tima uz slike sa pevačicom.

Može se primetiti da pevačica deluje vrlo srećno i raspoloženo, a društvo su joj pravili njeni sinovi, blizanci Edi i Nelson i stariji Rene Čarls.

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.