OTKRIVEN UZROK SMRTI POZNATE GLUMICE: 50 GODINA je trajala njena BORBA, a onda je došlo do POGORŠANJA
Suzan Samers je provela 46 godina u braku sa Alanom Hamelom, Foto: Printscreen Instagram/suzannesomers

poTRESNO

OTKRIVEN UZROK SMRTI POZNATE GLUMICE: 50 GODINA je trajala njena BORBA, a onda je došlo do POGORŠANJA

Preminula okružena porodicom i najbližima, a sada je otkriven i tačan uzrok smrti.

Objavljeno: 09:32h

Glumica Suzan Samers je izgubila svoju 50-godišnju bitku sa rakom, samo dan pre svog 77. rođendana. Preminula je 15. oktobra okružena porodicom i najbližima, a sada je otkriven i tačan uzrok smrti.

Naime, prema umrlici koju je dobio The Blast, rak dojke je metastazirao na mozak. Takođe, u umrlici stoji i da je njen neposredni uzrok smrti "rak dojke sa metastazama u mozgu". Biopsija je potvrdila otkriće, ali obdukcija nije završena. Pored raka, hipertenzija i hidrocefalus su imale koban uticaj.

Suzan Samers se duže od godinu dana borila sa hidrocefalusom koji predstavlja proširenje komora mozga, čemu je prethodilo povišenje pritiska u centralnom nervnom sistemu (CNS) zbog povećane količine cerebrospinalnog likvora ili je reč o aktuelnom povećanju pritiska.

1 / 4 Foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

"Suzan Samers preminula je mirno kod kuće u ranim jutarnjim satima 15. oktobra. Preživela je agresivni oblik raka dojke više od 23 godine. Suzan je bila sa voljenim mužem Alanom, njenim sinom Brusom i njenom užom porodicom", rekao je.

Hej je tada rekao da je Suzanina porodica planirala da se okupi na njen 77. rođendan.

"Umesto toga, oni će proslaviti njen izuzetan život i žele da se zahvale milionima fanova i pratilaca koji su je jako voleli. Privatna porodična sahrana biće obavljena ove nedelje, a komemoracija će uslediti sledećeg meseca", ispričao je.

Suzan je najpoznatija po ulogama u "Three's Company", "Step by Step", "She's the Sheriff" i mnogim drugim serijama i filmovima. Takođe se pojavila dva puta na naslovnici Plejboja uz piktorijale.

Bonus video:

00:15

Lazara Ristovskog i Anicu Lazić zadesila poplava u Crnoj Gori

(Espreos/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.