POZNATA VODITELJKA PODELILA POTRESNE FOTKE IZ BOLNICE: Ovako se bori sa TEŠKOM BOLEŠĆU koja ju je zadesila
Voditeljka, Foto: prentscreen/instagram/jillmartin

tužno

POZNATA VODITELJKA PODELILA POTRESNE FOTKE IZ BOLNICE: Ovako se bori sa TEŠKOM BOLEŠĆU koja ju je zadesila

Slavu je stekla u najgledanijem jutarnjem programu

Objavljeno:

Džil Martin (47) je poznata američka voditeljka i TV lice sa NBC televizije, a nedavno je podelila sa gledaocima i pratiocima na društvenim mrežama da boluje od raka dojke, a avgusta ove godine je ispričala i da se podvrgla duploj mesektomiji. Slavu je stekla u najgledanijem jutarnjem programu "Today Show"

Ona je sada objavila potresan selfi iz bolnice na kom plače na bolničkom krevetu sa jastukom za vrat i nekoliko peškira koju su obmotani oko njene glave dok se sprema za hemioterapiju za drugi stadijum raka dojke.

- Ponekad je ok plakati, sve dok nastavljaš da se boriš - napisala je.

Džil Martin (47) je poznata američka voditeljka i TV lice sa NBC televizije, a nedavno je podelila sa gledaocima i pratiocima na društvenim mrežama da boluje od raka dojke
Džil Martin (47) je poznata američka voditeljka i TV lice sa NBC televizije, a nedavno je podelila sa gledaocima i pratiocima na društvenim mrežama da boluje od raka dojkefoto: prentscreen/instagram/jillmartin

Takođe je u sledećem storiju objasnila da koristi poseban metod hladne kape (cold capping) ne bi li smanjila opadanje kose zbog hemioterapije. Podelila je još jedan stori gde se vidi njena kosa u ne baš sjajnom stanju, ali je se zahvalaila osoblju u bolnici.

Voditeljka segmeta "Steals and Deals" je rekla da su joj ostala dva tretmana, posle ovog u sredu.

Da podestimo, ona je u avgustu otkrila da je prošla duplu masektomiju i iako je to uspešno prošlo, još uvek će morati na hemioterapije da bi bila sigurna da više nema rak.

Objasnila je da koristi poseban metod hladne kape (cold capping) ne bi li smanjila opadanje kose zbog hemioterapije
Objasnila je da koristi poseban metod hladne kape (cold capping) ne bi li smanjila opadanje kose zbog hemioterapijefoto: prentscreen/instagram/jillmartin

- Takođe ću morati da uzimam antihormonske lekove 5 godina. I sigurno će mi trebati hemioterapija jer je ovo agresivan oblik raka, a to mi je upravo najteži deo koji me ubija - hemioterapija - napisala je na sajtu.

Pored duple masektomije, treba da ide i na operaciju jajnika ne bi li preduhitrila i rak jajnika.

- Naravno da sam ubijena u pojam. Čuješ tu reč na slov R i pomisliš na najgore, ali posle, kada je opet čuješ i upiješ je, tada moraš da budeš sam sebi najbolj prijatelj - rekla je za People.

Ona je nastavila da deli novosti o svom zdravlju u emisiji "Today" tokom ovih nekoliko meseci.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.