MAZNULA 29 GODINA STARIJEG MILIONERA: Udala se za njega i živi ČIST LUKSUZ, brutalno je zgodna, a on jako BOGAT
Alisa Seremet, Foto: Printscreen/instagram/alyssa.seremt

upala joj kašika u med

MAZNULA 29 GODINA STARIJEG MILIONERA: Udala se za njega i živi ČIST LUKSUZ, brutalno je zgodna, a on jako BOGAT

Alisa živi svoj san sa 29 godina starijim Markom, on je milioner, a ona je lepa

Objavljeno:

Alisa Seremet je žena koja je internetu poznata kao samoprozvana "omiljena žena-trofej" i nimalo ne štedi na pokazivanju svog luksuznog života, do kog je došla na veoma interesatan način.

Naime, 29-godišnja Alisa na "TikTok" profilu redovno objavljuje videe sa mužem Markom, koji je od nje stariji 29 godina.

Osim toga što redovno dobijaju svakakve komentare na račun razlike u godinama, Alisa i Mark se ne boje da odgovore na sva pitanja o njihovoj ljubavi.

@alyssa.seremet

Its not about his money. Its his character (and 🍆)

♬ original sound - Your Favorite Trophy Wife

Kroz nekoliko videa, Alisa je objasnila da je sa 18 godina ostala trudna i da je napustila školu. Prvo dete dočekala je malo pre svog 19. rođendana, a samo pet godina kasnije, u njen život ušao je Mark, koji ju je izvukao iz siromaštva.

Vrlo brzo su se zavoleli i Alisa sada živi životom iz snova. Radi kad poželi i šta poželi, ima decu i sa Markom, a redovna putovanja i luksuzni restorani je ono na čemu je neizmerno zahvalna svom suprugu.

Na opasku jednog komentatora da Alisa nije bila sposobna da nađe nekog uspešnog, ali svojih godina, ona je odmah odgovorila videom.

- Prvo, nikada me nisu privlačili mlađi muškarci. Nisam naišla nikada ni na jednog koji mi odgovara. Mark je neko vreme strahovao da ću ga ostaviti zbog nekog mlađeg i bogatijeg. Ali, evo, neka vam on kaže - dešavalo se milion puta da me odmeravaju razni imućni momci, ali nema niko ono što ima moj suprug - navela je on, što je Mark potvrdio i dodao da nikada nije video da neko ne pogleda u njegovu lepšu polovinu.

Kroz druge snimke, Alisa je navela još jedan razlog zašto je sa Markom i šta ga čini toliko posebnim.

- Kada sam htela da se zaposlim, kupio je firmu kako bih radila. Kada sam želela da se bavim modom i dizajniranjem garderobe, želeo je da mi da više od 20 hiljada evra da bih pokrenula biznis i karijeru. Kada želi da me izvede na večeru - odmah organizuje bebisiterku za decu, jer želi da izađe sa ženom svojih snova, makar i u običnu šetnju. Nije sve u novcu, već je u toj ogromnoj podršci i što neko vidi stvari iz iste perspektive kao i ja. Morate to razumeti, svoju decu nisam rađala zbog nečijih para, već vidim da imam kraj sebe čoveka ko brine za mene i za život naše porodice - objasnila je Alisa.

Na ovom videu, pratioci nisu štedeli na pohvalama i lepim rečima.

- Iz siromaštva sa 18 godina, i to trudna, našla si pravi put u svom životu. Ovo je tvoja sudbina, bravo! - stoji u jednom komentaru.

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.