KADA JOJ SE BIVŠI ŽENIO, NJU SU SMESTILI NA PSIHIJATRIJU: Sve žene su bile LJUBOMORNE na nju, a ona je TONULA
Selena Gomez, Foto: Profimedia

potresno

KADA JOJ SE BIVŠI ŽENIO, NJU SU SMESTILI NA PSIHIJATRIJU: Sve žene su bile LJUBOMORNE na nju, a ona je TONULA

Dok su joj žene zavidele, ona je pucala po šavovima

Objavljeno: 03:24h

Selena Gomez i Džastin Biber su bili samo klinci koji su počeli da se zabavljaju i ceo svet ih je odmah nazvao - omiljeni zaljubljeni par. Njihova veza trajala je osam godina, od 2010. do 2018. godine. Tih osam godina, njih dvoje su bili par o kome se najviše pričalo. Paparaci su ih mahnito pratili tražeći ekskluzivu.

Selena i Džastin su spojeni kao i većina parova u šou biznisu. Menadžeri su se složili da bi bilo dobro i finansijski isplativo da se njih dvoje upoznaju i zbliže.

"Kada su se upoznali, Džastin je bio tako dobro dete. Osećala sam se kao da sam mu starija sestra. Postao je jedan od mojih dobrih prijatelja", rekla je Selena jednom prilikom. Ovo prijateljstvo je potom brzo preraslo u vezu, a 2011. godine par je potvrdio da su u vezi nakon što su podelili javni poljubac na novogodišnjoj zabavi. A onda su počeli da žive zajedno.

Dok su joj žene zavidele, ona je pucala po šavovima
Dok su joj žene zavidele, ona je pucala po šavovimafoto: Profimedia

"Bili smo tako zaljubljeni", rekao je jednom Džastin. „Ništa drugo nije bilo važno. Svi smo bili tu jedni za druge... Naučio sam mnogo. Preselio sam se kod Selene kada sam imao 18 godina, to je bio brak. Živeti sa devojkom je bilo previše u tim godinama. Kada bi nešto bi se desilo, ja bih izgubio jebeni razum, a ona bi izgubila razum, i toliko bismo se svađali jer smo bili tako vezani jedno za drugo. Ljubav je izbor. Ljubav nije osećanje. Ljudi u filmovima čine da izgleda kao da je to bajka.

Par je raskinuo u tri navrata, ali su se brzo pomirili. Obnovili su svoju vezu 2014. godine, zvanično potvrdivši pomirenje u septembru 2014. Ali navodno su raskinuli sledećeg meseca. Iako se ne zna zašto se par razišao po drugi put, do njihovog razlaza došlo je nakon što se Biber fotografisao sa Kendal Džener u Parizu.

Pomirili su se 2017. i ponovo raskinuli pet meseci kasnije. Govorilo se da niko iz njihovog okruženja nije podržao vezu. Osećali su da su previše toksični jedni prema drugima. „Sve je bilo tako javno. Osećao sam se kao da nas proganja veza iz koje niko od nas nije želeo da napusti.

1 / 3 Foto: Profimedia

"Onda sam samo preboleo strah i rekao da je gotovo. Osećala sam da moram da prođem kroz najgore da bih bio srećan. Na kraju, to je bila najbolja stvar koja mi se ikada dogodila“, iskrena je Selena. Samo nekoliko meseci nakon što su raskinuli - dogodio se šok: Džastin Biber se oženio Hejli Boldvin. Mlada manekenka i balerina rekla je sudbonosno da Džastinu Biberu.

"Sad sam u najboljem razdoblju svog života – u braku, koji je neverovatna nova obveza. Nauči te strpljenju, poverenju, odanosti, ljubaznosti… Svim stvarima koje te čine dobrim čovjekom. Hejli me je prosto izvela na „pravi put“, rekao je tada Biber.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.