ISTINA PRAVO U FACU! Isplivao PRAVI RAZLOG zbog kog je Sofija rešila da STAVI TAČKU NA BRAK: Ko bi rekao da je OVO?
Nisu mogli da prebrode neke prepreke na koje su naišli., Foto: Stoianov-spot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

istina

ISTINA PRAVO U FACU! Isplivao PRAVI RAZLOG zbog kog je Sofija rešila da STAVI TAČKU NA BRAK: Ko bi rekao da je OVO?

Presudile su razlike u karakterima, a evo o čemu je reč

Objavljeno:

Džo Manganijelo i Sofija Vergara zajedno su bili od 2014. Bio je opčinjen njom mnogo pre nego što su se upoznali, pa mu nije trebalo dugo da je zaprosi. Par se venčao u novembru 2015. i činilo se da su srećni tokom braka.

Džo je jednom rekao o njihovoj zajednici: “To je tako laka veza – laka na sve prave načine. Gledajući unazad na veze koje sam imao pre ovoga, mislim da mi je svemir davao neke teške vežbe."

Ali, znamo da nijedna veza nije savršena i činilo se da Sofija i Džo nisu mogli da prebrode neke prepreke na koje su naišli.

Džo Manganijelo i Sofija Vergara zajedno su bili od 2014.
Džo Manganijelo i Sofija Vergara zajedno su bili od 2014.foto: Printscreen/Instagram/sofiavergara

Zvanična izjava para u vezi s njihovim razvodom bila je prilično ustaljena:

“Doneli smo tešku odluku o razvodu. Kao dvoje ljudi koji se jako vole i brinu jedno za drugo, ljubazno molimo za poštovanje naše privatnosti u ovom trenutku dok prolazimo ovom novom fazom naših života.”

Međutim, bliski izvori dali su više informacija o tome šta se događalo.

Presudile su razlike u karakterima

Oni koji su bliski Sofíji i Džou primetili su da su, iako su imali puno ljubavi jedno prema drugom, voleli različite stvari.

Presudile su razlike u karakterima
Presudile su razlike u karakterimafoto: OConnor-Arroyo / AFF-USA.com / PA Images / Profimedia

“Džo je veliko dete — voli da igra Dungeons & Dragons, voli da se rve, voli video igre, filmove o superherojima, stripove, ide na koncerte, veliki je obožavatelj NFL-a. On juri zabavu", otkrio je izvor. “Uvek voli da bude napolju i jednostavno da se dobro zabavlja. I onda, kada je vreme za ozbiljnost i kada je vreme za posao, on uključi taj deo sebe, ali uvek je spreman da živi punim plućima i izlazi napolje i samo se zabavlja i zabavlja.”

S druge strane, Sofija je "potpuna suprotnost", više je okrenuta selebriti stilu života s otmenim večerama i izletima. Na kraju, njihove razlike su stvorile distancu među njima.

1 / 5 Foto: Javier Rojas / Zuma Press / Profimedia

“Onda su, malo po malo, prestali da žele da budu zajedno i prestali su da se druže. Njihovi stavovi o svemu su bili potpuno različiti, a tako nešto je izuzetno iscrpljujuće za vezu”, objasnio je izvor.

“Sada kad više nisu zajedno, lakše im je. Romantični deo njihove veze je gotov. Odvojili su se od nečega što je moglo da bude jako dobro”, dodao je, piše Bright Side.

Bonus video:

01:45

OVO JE HEROJ IZ BUDVE KOJI JE PREŠAO CELU SRBIJU DA BI SPASIO SRNU! Gavrić otkrio: Miloš je zvao 50 brojeva kako bi je spasio

(Espreso / Bright Side)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.