Korleonovi su objasnili: 11 nezaboravnih scena iz Kuma! (GIF) (VIDEO)

Obratite pažnju

Korleonovi su objasnili: 11 nezaboravnih scena iz Kuma! (GIF) (VIDEO)

To nije obična priča o njujorškoj mafijaškoj porodici italijanskog porekla
Objavljeno: 20:58h
"Kum" je definitivno jedan od najboljih filmova svih vremena 10 najjačih citata iz domaćih filmova! Ma, kakav Holivud - oni su Bogovi! (VIDEO)
niko od nas ne podržava mafiju ni organizovani kriminal U nastavku pogledajte
11 nezaboravnih scena
1. Jaka zajednica borio se za jaku i lojalnu zajednicu gde će ljudi jedni drugima pomagati, ali i gde će jači štititi slabije
2. Ne veruj muškarcu koji ne poštuje žene Ova scena je svima dobro poznata i verovatno se svaki put iznervirate kad se setite. Pouka priče je da ne treba verovati onima koji ne poštuju slabiji pol, a naročito ne onima koji ih maltretiraju!
3. Sonijevo ubistvo
Strašna scena! Soni je ljut i bez obezbeđenja pojurio da spasi rođenu sestru, trudnicu, koja je pretučena. Na jednoj deonici puta sačekali su ga i izrešetali. Apsolutno monstruozna smrt, premda ne možemo da se ne zapitamo kako li je tek bilo gledati ovu nezaustavljivu kišu metaka u bioskopu 1972. godine. Pouka je da ne donosite odluke kad ste ljuti.
4. „Daću mu ponudu koju neće moći da odbije“
Čini se da nije neophodno ništa dodatno naglašavati o citatu koji se nalazi na drugom mestu na listi 100 citata iz filmova za 100 godina filma.
5. Ubistvo Mek Klaskija i Solonca
Scena od koje se zaista prevrće stomak. Kopolino umeće na svom vrhuncu! Majkl je nakon tog ubistva postao šef mafije iako je do tada odbijao taj svet. Ali, da bi održao porodicu, morao je da rizikuje.
6. Abortus kako ne bi na svet donela sina koji će odrastati u mafijaškoj porodici
7. "Ti mi nisi više brat" Mirni i proračunati Majkl razgovara sa očajnim Fredom, a ova napeta i emotivna scena predstavlja konačni obračun dvojice braće.
8. "To je samo posao"
9. Osveta na Siciliji Fantastični Robert de Niro dobio je Oskara za ovaj film
10. Ubistvo Don Fanućija
11. Konjska glava

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.