"UNIŠTILA SI JEDNU PORODICU!" BEKAMOVA LJUBAVNICA SE OGLASILA POSLE SVIH UVREDA: Godinama se ovo čekalo!
Dejvid Bekam, Foto: prentscreen/instagram/victoriabeckham

afera

"UNIŠTILA SI JEDNU PORODICU!" BEKAMOVA LJUBAVNICA SE OGLASILA POSLE SVIH UVREDA: Godinama se ovo čekalo!

Od premijere Netflix-ovog dokumentarca 'Beckham' i priče o aferi koja je ponovo okupirala naslovnice svetskih medija fanovi Dejvida i Viktorije Bekam okomili su se na navodnu ljubavnicu engleskog fudbalera, Rebeku Lus (46).

Objavljeno:

Rebeka Lus otkako je premijerno prikazan dokumentarni serijal "Beckham" od četiri epizode ne može mirno da spava jer je napadnuta sa svih strana.

Britanski mediji se bave njenim životom posle navodne afere u Španiji sa Dejvidom Bekamom, a njene društvene mreže su preplavljene komentarima.

"Uživaj u svojih pet minuta slave koje si očajnički tražila", "Nebitna si, skloni se", "Uništila si nečiji dom", "Dobiješ ono što zaslužuješ kada si ljubavnica', samo su neki od negativnih komentara koji su se pojavili ispod fotografije Rebeke Lus koju je objavila posle dokumetarca. Ipak, neki od njih izrazili su empatiju prema holandskoj manekenki.

"Neki od komentara ovde su odvratni. Imaš divan život sa svojom porodicom koja, za razliku od drugih, ne mora da popuni prazninu uključivanjem Netflixa', napisao je jedan od pratioca, a Lus mu je odmah i odgovorila: 'Hvala. Ja primam ružne komentare sa što više humora".

Podsetimo, skandal koji je šokirao svet dogodio se 2004. godine. Tada se pročulo da je Dejvid imao aferu sa njegovom asitentkinjom. Situaciju dodatno je pogoršala i njihova zajednička fotografija u noćnom klubu, koju je tada objavio "Daily Mail". Fudbaler je vezu negirao, a Viktorija Bekam mu je poverovala, iako je u dokumentarcu rekla da joj je to bio najteži period u životu.

Rebeka Lus danas radi kao instruktorka joge, a u braku je s norveškim lekarom Svenom Christjarom Skaiaajom s kojim ima dva sina.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.