BIKINI JEDVA PREKRIO INTIMNE DELOVE: Zbog vrelih fotki slavne manekenke MUŠKARCIMA ZASTAJE DAH, nije za MALOLETNE
Emili Ratajkovski, Foto: Printscreen:instagram/emrata

bomba

BIKINI JEDVA PREKRIO INTIMNE DELOVE: Zbog vrelih fotki slavne manekenke MUŠKARCIMA ZASTAJE DAH, nije za MALOLETNE

Emili je sa koleginicom na plaži nauljena pozirala, a kameri je okrenula svoju bujnu zadnjicu na koju su slabi muškarci širom sveta.

Objavljeno:

Emili Ratajkovski ne prestaje da se hvali kupaćim kostimima vlastitog brenda, ali i seksepilnim prirodnim oblinama koje ima, a evo kakve je fotografije s plaže objavila.

Slavna manekenka Emili Ratajkovski objavila je nove fotografije s plaže na kojima promoviše svoj brend kupaćih kostima Inamorata kojima je najbolji opis – oskudni.

Emili je sa koleginicom na plaži nauljena pozirala, a kameri je okrenula svoju bujnu zadnjicu na koju su slabi muškarci širom sveta. Na jednoj fotografiji vidi se i celulit ispod guze kojeg se Emili ne srami pokazati, a uprkos njemu izgleda fantastično.

Upravo njeno telo dovelo ju je na vrh A-liste poslednjih nekoliko godina, a svoje fantastično telo Emili se ne stidi pokazati.

Podsetimo, manekenka se prošle godine razvela od Sebastijana Ber Meklarda, s kojim je u braku bila četiri godine i s kojim ima sina Silvestera, a razlog razvoda bila je njegova prevara.

Nakon nekoliko meseci u stranim medijima se pisalo da je Emili zavela Breda Pita, ali glumac i model ta šuškanja nikad nisu potvrdili. Potom su je povezivali s komičarem Pitom Dejvidsonom, s kojim je i viđena nekoliko puta u javnosti, ali čini se kako između njih postoji samo prijateljstvo jer on već ljubi novu devojku.

Posle toga priznala je da dva meseca potajno izlazi s Harijem Stajlsom. Trenutno, koliko se zna, manekenka je slobodna.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Dnevnik.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.