DA LI JE ČOVEK REALAN? PEVAČ ISKOPAO SEBI GROB U DVORIŠTU: Ima samo 32 godine!
Ed Širan, Foto: Print Screen Youtube/Ed Sheeran

bizarno

DA LI JE ČOVEK REALAN? PEVAČ ISKOPAO SEBI GROB U DVORIŠTU: Ima samo 32 godine!

Ed Širan iznenadio je fanove kad je počela da kruži priča da je iskopao sopstveni grob u dvorištu, a slavni pevač je tu glasinu i potvrdio!

Objavljeno:

Ono što je engleski pevač Ed Širan (32), odlučio da uradi u svom dvorištu mnogi smatraju ni više ni manje nego morbidnim.

Nakon što su počele da kruže glasine o grobnici koju je navodno dao da se izradi u njegovom domu, pop pevač je u nedavnom intervjuu za GQ otkrio da se zapravo radi o samo jednom grobnom mestu izrađenom posebno za njega.

"To je rupa iskopana u zemlji, a iznad nje se nalazi kamen, tako da kad god dođe taj dan, ja ću ići tamo", rekao je. Ovim priznanjem iznenadio je obožavatelje koji se pitaju zašto uopšte razmišlja o smrti kada je tek uplovio u četvrtu deceniju života, a i zdravlje ga služi.

1 / 3 Foto: Print Screen Youtube/Ed Sheeran

"Ljudi misle da je to jako čudno i stvarno morbidno, ali imao sam prijatelje koji su umrli bez testamenta, pa niko ne zna šta da učini", pojasnio je tada. Ljubitelji pevača smatraju da su ga na ovu odluku podstakli upravo tragični gubici dragih osoba, kojih je u zadnjih par godina bilo nekoliko. Od najboljeg prijatelja Džamala Edvardsa, koji je preminuo u trideset prvoj godini, voljenog mentora Majkla Gudinskog, pa sve do kolege Šejna Vejna, pevač je proživeo teške životne trenutke. Uz sve to, podelio je i kako se njegova supruga Čeri Siborn borila s tumorom dok je bila trudna s jednom od njihove dve ćerkice.

U čast njima, Širan je u svom dvorištu izgradio i kapelicu, gde održava sećanje na voljene ljude, a koristi je i za održavanje ceremonija venčanja svojih prijatelja.

Bonus video:

05:52

ZA ESPRESO: Profesorka muzičkog iz Beograda živi od socijalne pomoći

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.