KAKAV ĆE OVO BITI ŠOU! 50 cent nastupa u Zagrebu, a evo i ko mu PRAVI DRUŠTVO: Svi detalji KONCERTA GODINE
Foto: Youtube / Printscreen / 50 cent

svaka čast!

KAKAV ĆE OVO BITI ŠOU! 50 cent nastupa u Zagrebu, a evo i ko mu PRAVI DRUŠTVO: Svi detalji KONCERTA GODINE

Na celoj turneji Fiftija prati njegov veliki prijatelj i još jedan hip hop velikan

Objavljeno:

Curtis James Jackson III, poznatiji kao 50 Cent, održaće koncert 17. oktobra 2023. u Areni Zagreb, u sklopu velike svetske turneje "The Final Lap Tour"!

Nagrađivani reper, televizijski producent i glumac ovom turnejom proslaviće 20 godina od izlaska svog albuma prvenca "Get Rich or Die Tryin'", jednog od najznačajnijih i najprodavanijih hip hop albuma u istoriji.

Tokom turneje obići će Ameriku, Veliku Britaniju, Evropu i Australiji, a jedini put kada će ove godine biti u našem regionu jeste koncert u Zagrebu.

Na celoj turneji Fiftija prati njegov veliki prijatelj i još jedan hip hop velikan, Busta Rhymes.

50 cent
foto: Youtube / Printscreen / 50 cent

Uz to, pred početak "The Final Lap Tour" turneje, 50 Cent je obećao set listu sastavljenu od 50 pesama, najvećih hitova i favorita, ali i onih koje nije izvodio uživo godinama.

Reper 50 cent jedan je od najtalentovanijih hip hop umetnika svog vremena. Dobitnik je Grammy, Emmy, Billboard Music, MTV Music i mnogih drugih nagrada.

Proslavio se svojim rekordnim debi albumom "Get Rich or Die Tryin'" i od tada prodao više od 30 miliona albuma.

Singlovi poput "In da Club", "P.I.M.P" i "21 Questions" doživeli su globalan uspeh, a na albumu su gostovali Young Buck, Nate Dogg, Tony Yayo, Lloyd Banks i Eminem, koji je prvi otkrio 50 Centa, te ga odmah "vrbovao" za svoju Shady Records izdavačku kuću.

50 Cent
foto: Youtube / Printscreen / 50 cent

Album se odmah popeo na prvo mesto Billboardove liste 200, te je bio najprodavaniji album 2003. godine u SAD-u.

Nakon velikog muzičkog uspeha Curtis "50 Cent" Jackson je iskoristio svoju moć zvezde kako bi postigao jednak uspeh i kao glumac i televizijski producent.

Godine 2005. osnovao je G-Unit Film & Television Inc. produkcijsku kuću koja je proizvela veliki izbor sadržaja na brojnim platformama i prodala bezbroj emisija raznim mrežama. Među njima je serija hvaljena od strane kritičara, "Power", u kojoj ne samo da je glumio, već je bio izvršni producent i reditelj.

Bonus video:

02:01

DA TE VIŠE NISAM ČUO DA TO PEVAŠ! Šikica ispričala anegdotu o TAJANSTVENOM POSETIOCU kafane koji joj je zabranio NAJVEĆI HIT

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.