RUSI POLUDELI ZA RUŽIČASTIM SVETOM: Film "Barbi" stigao u najveću zemlju sveta - uprkos jakim ZABRANAMA
Barbi, Foto: Printscreen/youtube/Warner Bros

da li je moguće?

RUSI POLUDELI ZA RUŽIČASTIM SVETOM: Film "Barbi" stigao u najveću zemlju sveta - uprkos jakim ZABRANAMA

Rusi su očigledno oduševljeni ovim filmom, uprkos svim zabranama emitovanja u toj zemlji

Objavljeno:

Bisokopski hit godine "Barbi" zvanično se ne prikazuje u Rusiji, ali nezvanično u Moskvi vlada prava Barbimanija, prenosi BBC.

Ovaj film podigao je veliku prašinu u celom svetu, a poznato je da se zbog sankcija, koje su uvedene Rusiji, nije mogao pogledati u ovoj zemlji, kao i u još nekoliko država.

Međutim, novinar BBC, u svom članku opisao je čudno iskustvo u jednom mokskovskom tržnom centru. Kako navodi:

'Barbimanija' vlada Moskvom
"Barbimanija" vlada Moskvomfoto: Printscreen/youtube/Warner Bros

"Pored pulta gde se prodaje hrana podignuta je ogromna ružičasta kuća. Unutra su: ružičasti nameštaj, ružičaste kokice i kartonske Barbika i Ken u prirodnoj veličini koji se smeše od uva do uva. Imaju i zbog čega: film "Barbi" privlači mase u multipleksu preko puta, uprkos sankcijama Zapada."

Zbog rata koji vlada u Ukrajini, niz holivudskih studija prestao je da prikazuje filmove u Rusiji. Međutim, neautorizovane kopije uspevaju da se probiju i budu sinhronizovane na ruski.

Barbimanija koja je zavladala svetom nije zaobišla ni najveću državu na svetu, a Rusi se dovijaju na različite načine:

" Da bi izbegli probleme sa licencom, pojedini bioskopi u Rusiji prodaju karte za ruske kratkometražne filmove i prikazuju celovečernju Barbi kao pretprikaz ", navodi BBC.

Rusko Ministarstvu za kulturu ne deli isto oduševljenje "Barbi" filmom, pa im ovakvo ponašanje ljudi uopšte ne ide na ruku.

"Prošlog meseca ono je zaključilo da film Barbi "nije u skladu sa ciljevima koje je izložio naš predsednik za očuvanje i jačanje tradicionalnog ruskog morala i duhovnih vrednosti.", navodi BBC.

Bonus video:

02:35

SVI POGLEDI UPRTI U NJU, SOFI MILO OŽIVELA BARBI LUTKU! Manekenka sabrala utiske pokraj roze kabrioleta: Ovo mi je posebno drago

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.