PROBLEMI U RAJU? KEJT MIDLTON STREPI OD HARIJA: Evo u čemu je problem
Kejt Midlton, Foto: Profimedia

Kraljevska porodica

PROBLEMI U RAJU? KEJT MIDLTON STREPI OD HARIJA: Evo u čemu je problem

Sve izlazi na videlo!

Objavljeno: 08:42h

Nesuglasice princa Harija i Megan Markl s kraljevskom porodicom neće tako brzo nestati, tvrde mnogi koji su upućeni u situaciju.

Bivša kraljevska dopisnica BBC-ja Džini Bond izjavila je za britanski tabloid OK! magazin da je Kejt Midlton bila toliko "povređena i uvređena" postupcima para nakon njihovog napuštanja kraljevske porodice da je potpuno odbacivala mogućnost pomirenja.

- Kada dolazite iz srećne, ujedinjene porodice - kao što je slučaj s Ketrin - neverovatno je teško razumeti kako ljudi mogu da se otuđe - tvrdi Bond.

Nesuglasice princa Harija i Megan Markl s kraljevskom porodicom neće tako brzo nestati, tvrde mnogi koji su upućeni u situaciju.
Nesuglasice princa Harija i Megan Markl s kraljevskom porodicom neće tako brzo nestati, tvrde mnogi koji su upućeni u situaciju.foto: Adrian DENNIS / AFP / Profimedia

- Mislim da je verovala da razdor može da se popravi pa smo je, nakon sahrane princa Filipa, videli kako razgovara s Harijem i očito podstiče Vilijama da učini isto. Ali sada znamo da to nije uspelo. Zapravo, Vilijam i Hari su imali žestoku svađu odmah nakon sahrane. Dođe trenutak kada jednostavno morate da prihvatite da srećne porodice nisu igra koju svako može da igra - dodala je Bond.

Istakla je i da su Kejt i Vilijam jak tim, te su verovatno zajedno došli do zaključka da razdor s Harijem ne može da se popravi u doglednoj budućnosti.

- Zatvorili su svoje umove za tu mogućnost i odlučili da nastave sa svojim životima - dodala je.

Stručnjakinja za kraljevsku porodicu, Kejti Nikol, dodala je da je bivša "fantastična četvorka" pukla nakon Harijevih zluradih izjava i memoara "Rezerva".

Bonus video:

03:08

BATA SPASOJEVIĆ PROGOVORIO O SVOM DETINJSTVU I ŽIVOTU Evo šta je rekao o Kejt Midlton i njenom stajlingu OTKRIO I SKIVENI TALENAT!

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.