MOŽETE LI OVU RIBETINU DA ZAMISLITE U NARODNOJ NOŠNJI? Ženu fudbalera ŽEŠĆE isprozivali jer je ISPRSILA GRUDI
Georgina Rodrigez, Foto: Instagram printscreen/georginagio

drama

MOŽETE LI OVU RIBETINU DA ZAMISLITE U NARODNOJ NOŠNJI? Ženu fudbalera ŽEŠĆE isprozivali jer je ISPRSILA GRUDI

Georgina Rodrigez objavila je fotografije na kojima pozira noseći tradicionalnu arapsku nošnju, a njena fotografija oduševila je stanovnike ove države.

Objavljeno: 11:27h

Partnerika Kristijana Ronalda Georgina Rodrigez objavila je nekoliko novih fotografija na svom Instagramu, a pozirala je pored zastave Saudijske Arabije noseći tradicionalnu nošnju.

Ovaj ogrtač koji je nosila zove se abaja, a njena objava prikupila je više 1.7 miliona lajkova.

Ronaldova partnerika viđena je nedavno kako kupuje u prodavnici saudijskog brenda parfema Laverne u Rijadu, gde su fotografije i nastale, a u objavi je svima čestitala Dan državnosti Saudijske Arabije.

Međutim, iako je pokušala da održi tradiciju, Georgina je i ovom odevnom kombinacijom istakla svoj bujni dekolte zbog kojeg su je na početku mnogi u državi vređali.

Inače, Georgina je snimila kampanju za parfem Laverne, a tom se prilikom osvrnula na svoj život u Saudijskoj Arabiji.

''Osećam se vrlo sigurno i zaista cenim njene porodične vrednosti. Jako sam srećna što mogu da se povežem sa ovim rajem na Zemlji. Moć i magija u saudijskoj pustinji su neverovatne'', izjavila je.

1 / 6 Foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Podsetimo, Georgina se tokom boravka u toj zemlji mora pridržavati strogih pravila odevanja koja je prekršila ubrzo nakon preseljenja. Ali čini se da su joj mnogi to ipak oprostili jer se ova Argentinka i dalje hvali fotografijama u bodiću i u izazovnim kombinacijama na društvenim mrežama.

Bonus video:

00:16

Vatrogasac Đorđe koji je uzeo Ronaldovu traku

(Espreso/Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.