BRED PIT TVRDI DA SU OVO DVA NAJBOLJA FRAJERA NA ESTRADI: Njegov izbor će vas BACITI U TRANS, šta vi mislite?
Bred Pit, Foto: EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA

zanimljivo

BRED PIT TVRDI DA SU OVO DVA NAJBOLJA FRAJERA NA ESTRADI: Njegov izbor će vas BACITI U TRANS, šta vi mislite?

Slavni glumac je izdvojio, po svom mišljenu, dvojicu markatnih muškaraca

Objavljeno:

Bred Pit svojevremeno je dao veliki intervju za "Vogue, a u fokusu je bilo pokretanje njegovog brenda za negu muške kože "Le Domaine Skincare". Očekivano, u toku razgovora o tome kako muškarci treba da se neguju i šta je to novo što nudi njegova kozmetika, glumac se osvrnuo i na to koga smatra najzgodnjim muškarcem na svetu.

"Znate u svetu glume, jer je to moj posao kojim se bavim svaki dan... mislim da je to Pol Njumen. Zato što je tako graciozno ostario. I prema svim izveštajima bio je zaista posebno, talentovano, toplo i iskreno ljudsko biće", rekao je Pit i dodao:

"A ako bi trebalo da imenujem nekog od ljudi koji su još uvek među nama, pa moram da istaknem Džoržda Klunija, jer zašto da ne?"

1 / 3 Foto: Profimedia

Bred Pit je dodao i da njegovog tajna dobrog izgleda nije komplikovana - malo zdrave hrane i vežbanja, ali ništa opsesivno, rad na kreativnosti, vreme sa bližnjima... Ipak, na finalu ovogodišnjeg Vimbldona pokazao je lice koje odgovara 15-ak godina mlađem muškarcu, pa verujemo da su tu prste umešale i estetske operacije, a o tome smo razgovarali i sa našim plastičnim hirurgom.

Bred je odgovorio i na pitanje kako vidi sebe u budućnosti, a njegov osvrt na to je zapravo važna životna lekcija za sve nas.

1 / 3 Foto: FilmStills.net Film Stills Profimedia

"Što sam stariji, to više ramišljam o kvalitetu života i trošenju vremena, i sigurno ću se posvetiti tome. Mislim da je nakon izolacije mnogima bilo na umu to kako provode svoje vreme, zašto su tako satrveni, čemu su posvetili svoje živote? I mislim da su porodica i prijatelji na kraju krajeva sve što je važno", rekao je on.

Šta vi kažete na Bredov izbor? Da li su Njumen i Kluni zaista najzgodniji muškarci ikada?

Bonus video:

03:10

Životna ispovest Feđe Štukana: Anđelina Džoli i Bred Pit su mi dali ideju da sve stavim na papir

(Espreso/Blic Žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.