MUŽ HTEO DA JE IZNENADI, A ONDA JE ZATEKAO GOLU SA ROĐENIM OCEM: I dan danas se prepričava SKANDAL poznate glumice
Gokče Bahadır, Foto: Instagram printscreen/gokce.bhdr

uhvaćeni u akciji

MUŽ HTEO DA JE IZNENADI, A ONDA JE ZATEKAO GOLU SA ROĐENIM OCEM: I dan danas se prepričava SKANDAL poznate glumice

Život turske glumice Gokče Bahadir, jedne od zvezda turske sapunice "Kad lišće pada", obeležio je veliki skandal.

Objavljeno: 04:29h

Početkom ove godine Gokče se udala po drugi put za muzičara Emira Ersoja. Posle romantičnog venčanja u javnost su izašli detalji njenog prethodnog braka s 45-godišnjim glumcem Alijem Sunalom.

Gokče i Ali su rekli jedno drugom sudbonosno "da" 2011. godine, međutim, ljubavna idila je trajala samo godinu dana, a ubrzo je usledio razvod.

"Venčali smo se iz velike ljubavi, ali odlučili smo da se rastanemo jer su nam se putevi razišli", rekla je tada glumica i navela "razlike" kao razlog razvoda. Iako se dugo nagađalo o razlozima njihovog prekida, izvori bliski 41-godišnjoj Gokče izneli su šokantne informacije u javnost.

Rekli su da je brak s Alijem propao, jer ju je suprug uhvatio u ljubavnom klinču sa svojim ocem Kemalom Sunalom, koji je u međuvremenu preminuo.

"Rahmetli Kemal je bio veliki zavodnik. Njih dvoje započeli su vezu samo nekoliko dana nakon što je on postao njen svekar. Među njima je dugo trajala fatalna privlačnost, a nije je sprečila činjenica da je on 30 godina stariji od nje", otkrio je izvor blizak glumici. Kako su pisali turski mediji, Ali je bio na putu kada se njegova supruga zabavljala sa svekrom. Vratio se kući dva dana ranije nego što je planirao jer je želeo da je iznenadi.

Doduše, on je onaj koji je bio iznenađen na kraju priče, a sve mu je bilo jasno kada je na samom ulazu u dvorište video očev automobil. Nakon što je ušao u kuću, zatekao ih je gole kako gledaju televiziju.

Ali Sunalu našao sreću pored Nazli Kurbanzade sa kojom je u braku od 2018. godine i zjedno su dobili ćerku Narin, piše "Jutarnji".

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso/Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.