KRISTINU SVI PAMTE KAO ČASNU SESTRU IZ MUZIČKOG TAKMIČENJA: Danas je DRUGA ŽENA, skinula odoru i prava je MAČKA
Foto: prentscreen/youtube/THE VOICE OF ITALY

DA LI STE ZNALI?

KRISTINU SVI PAMTE KAO ČASNU SESTRU IZ MUZIČKOG TAKMIČENJA: Danas je DRUGA ŽENA, skinula odoru i prava je MAČKA

Rešila je da se posvetio muzici

Objavljeno:

Pre devet godina društvene mreže je zapalio snimak časne sestre koja se pojavila u muzičkom takmičenju "Voice" u Italiji. Njeno ime je Kristina Skuća i za kratko vreme je "počistila" konkurenciju i odnela pobedu u ovom muzičkom takmičenju.

Skuća je nakon godina provedenih u crkvi rešila da napusti sveti poziv i posveti se muzici. U poslednjih godinu dana je skinula odoru, nabacila pirsing i čak učestvovala u jednom rijaliti programu.

"Verujem da morate da slušate svoje srce i budete hrabri. Promena je znak evolucije, ali uvek je zastrašujuća. Jer lakše je usidriti se negde, u sigurnosti, nego preispitivati samu sebe. Postoji li tu dobro ili loše", rekla je Kristina ranije u jednoj emisiji, a potom otkrila i da je odluku da napusti manastir donela uz pomoć psihologa.

1 / 4 Foto: prentscreen/instagram/cristinascuccia

"Odlučila sam da sledim srce bez razmišljanja o tome šta će ljudi reći o meni. Odlučila sam se za taj korak iako sam se bojala posledica", objasnila je tada. Naglasila je i kako ne žali ni zbog jedne svoje odluke i da u svemu ima veliku podršku bližnjih.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.