JEZIVI DETALJI ZBOG KOG MILJENIKA ŽENA SADA PREZIRU: Kladio se sa OSUĐENIM SILOVATELJEM, biće vam MUKA OD SVEGA
Nije im dugo trebalo da dođu do materijala koji diskredituje, Foto: Mark J Terrill

STRAŠNO

JEZIVI DETALJI ZBOG KOG MILJENIKA ŽENA SADA PREZIRU: Kladio se sa OSUĐENIM SILOVATELJEM, biće vam MUKA OD SVEGA

Serija se prikazivala od 1998. do 2006. godine, a sada su se pojavili šok detalji

Objavljeno:

Svetska javnost otpočela je svojevrsni "linč" na holivudske glumce, a čak i najokoreliji fanovi ovog para tvrde da su se veoma razočarali. Name, pre nekoliko dana njihov kolega iz poznate serije "Lude sedamdsete" Deni Masterson osuđen je na 30 godina zatvora zbog dva silovanja, a ubrzo nakon presude saznalo se da su Ešton i Mila, zajedno sa još nekoliko poznatih faca, slali sudiji pisma podrške kako bi uticali na smanjenje Denijeve kazne.

Nakon oštrih kritika javnosti slavni supružnici oglasili su se na Instagramu, rekavši da im je žao zbog bola koji su možda naneli spomenutim pismimima.

Ešton Kučer je istakao da su pisma, koja je trebalo da Denija predstave u lepšem svetlu, bila namenjena sudiji, a nisu služila tome da se potkopa svedočenje žrtava ili da ih retraumatizuje na bilo koji način, prenosi "Daily Mail".

"Nikada to ne bismo želeli da uradimo i žao nam je ako se to dogodilo", naglasili su i objasnili da im se Mastersonova porodica obratila za pomoć kada je glumac osuđen za silovanje u maju i zamolila ih da napišu pisma u kojima Denija opisuju kao "osobu koju su upoznali pre 25 godina".

Ešton Kučer je istakao da su pisma, koja je trebalo da Denija predstave u lepšem svetlu, bila namenjena sudiji
Ešton Kučer je istakao da su pisma, koja je trebalo da Denija predstave u lepšem svetlu, bila namenjena sudijifoto: Profimedia

No, uprkos javnom izvinjenju i razjašnjenju sporne situacije, javnost je nastavila da "kopa" po Eštonovoj i Milinoj prošlosti, a u cilju narušavanja imidža. Nije im dugo trebalo da dođu do materijala koji diskredituje!

Tako Tviterom trenutno kruži snimak na kome Kučer (45) i Mila (40) zajedno gostuju u emisiji "The Rosie O'Donnell Show" iz aprila 2002. godine. Snimak je nastao u prvim godinama emitovanja kultne serije "Lude sedamdesete" u kojoj su Mila, Ešton i Deni Masterson zajedno glumili.

Podsetimo, serija se prikazivala od 1998. do 2006. godine.

U intervjuu je slavna Ukrajinka priznala da se prvi put u životu poljubila sa Eštonom zarad potrebe snimanja scene u seriji, te da je bila smrtno uplašena zbog toga jer je u tom trenutku imala samo 14 godina!

Potom je dodala kako je Masterson tada ponudio Kučeru 10 dolara u opkladi oko Milinog poljupca.

"Deni mu je rekao: 'Čoveče, daću ti 10 dolara ako je francuski poljubiš'. Ja sam ih pitala: 'Šta, treba da stavi svoj jezik u moja usta?'", ispričala je Mila.

Bonus video:

03:33

ZORICA MARKOVIĆ JEDNIM POTEZOM ZAPUŠILA USTA HEJTERIMA: Lupetaju ceo život ko Maksim po diviziji! Komentarisala i Karleušu

(Espreso/Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.