"TOLIKO JE UZIMAO VIJAGRU DA JE IZGUBIO SLUH": Zgodna plavuša OTKRILA šta se desilo ovom ČIČI, muškarci PAZITE SE!
Kristal Hefner, Foto: Printscreen/Youtube/Kristal Hefner

da li je moguće?

"TOLIKO JE UZIMAO VIJAGRU DA JE IZGUBIO SLUH": Zgodna plavuša OTKRILA šta se desilo ovom ČIČI, muškarci PAZITE SE!

Ovo nije ni malo naivno

Objavljeno: 17:05h

Kristal Hefner imala je samo 21 godinu kada je upoznala 81-godišnjeg Hefnera. Venčali su se 2012. i ostali u braku do njegove smrti, 2017. Hefnerova udovica je kasnije ispričala da svojoj ćerki nikada ne bi dozvolila da se upusti u vezu s toliko starijim muškarcem, piše LadBible.

„Najteži deo pokušaja uspostavljanja veze s Hefom bio je to što je to toliko osuđivano. S punim pravom. Sve što mogu da kažem je da ako dolazite iz srećnog, savršenog detinjstva punog ljubavi, obično ne završite s nekim ko je već imao 60 godina kad ste se rodili“, rekla je u intervjuu za Daily Mail.

Kristal, koja sada ima 37 godina, ispričala je kako je izgledao život u braku s Hefom – otkrivajući da je on postavio neka stroga temeljna pravila, uključujući odabir boje laka za nokte (bledoružičasti i prozirni, ako vas zanima) i postavljanje za nju strog policijski čas u 18 sati.

Kristal Hefner, pejboj zečica Hju Hefnera
Kristal Hefner, pejboj zečica Hju Hefnerafoto: Profimedia

Hef je takođe zahtevao da on i njegova supruga večeraju svake večeri na kojoj uvek jedu istu stvar: pileću supu s krem ​​sirom i krekere, pre gledanja njegovih omiljenih filmova.

A očekivalo se i da će Kristal učestvovati u grupnom seksu po kojima je Hef bio poznat, iako je otkrila da „niko zapravo nije hteo da bude tamo“.

“Bilo je neprijatno. Ne znam koliko je ljudi odjednom bilo u našoj spavaćoj sobi, ali – puno. Prilično loše. Rekli smo, ‘Oh, sad si ti na redu. Niko zapravo nije želeo da bude tamo, ali mislim da je u Hefovoj glavi još uvek mislio da je u svojim 40-im, a te noći, ljudi, vila, učvrstili su tu ideju“, rekla je Kristal za Daily Mail.

Hefner je svetski poznat po svom avanturističkom duhu
Hefner je svetski poznat po svom avanturističkom duhufoto: Profimedia

Kristal je dalje otkrila da je Hef na kraju izgubio sluh na jedno uho zbog uzimanja tolike količine vijagre.

„Uvek je govorio da bi radije bio gluv i još uvek mogao da ima seks“, rekla je Kristal.

Bonus video:

00:14

Mladine cipele ispod suvozačevog sedišta u lambu

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.