OBJAVA TEŠKO BOLESNOG VODITELJA RASTUŽILA SVE: Podelio snimak sa SINOM, reči koje je napisao KIDAJU DUŠU
Džoni Irvin, Foto: Printscreen Instagram

TUŽNO

OBJAVA TEŠKO BOLESNOG VODITELJA RASTUŽILA SVE: Podelio snimak sa SINOM, reči koje je napisao KIDAJU DUŠU

Ovo je mnogo potreslo njegove fanove

Objavljeno:

Džoni Irvin, popularni britanski televizijski voditelj, nedavno je otkrio da ima terminalni rak, a poslednjom objavom na Instagramu dirnuo je svoje fanove.

On je objavio je fotografije na kojima se vidi kako na biciklu prati sinčića Reksa u jaslice poslednji put, dok ih ispraća mlađi sin. Naime, njegov sin ove jeseni kreće u vrtić, te se oprašta od jaslica, a ova objava je mnoge rastužila iz potpuno drugih razloga.

Irvin se bori s rakom pluća u terminalnoj fazi, doktori su mu nakon dijagnoze prognozirali još šest meseci života, zbog čega Britanac svaki trenutak koristi za druženje s porodicom.

Džoni Irvin emotivnom objavnom rastužio sve
Džoni Irvin emotivnom objavnom rastužio svefoto: Printscreen/instgaram/jonnierirwintv

- Poslednja vožnja ikad s Reksom do jaslica - napisao je Irvin uz fotografije sa sinom.

Ovo je mnogo potreslo njegove fanove.

"Džoni, ti si inspiracija", "Sinovi će zauvek pamtiti tvoju ljubav", "Dobro izgledaš, drago mi je da si mogao sina da otpratiš do jaslica", pisali su dirnuti pratioci voditelj.

Irvin se bori s rakom pluća u terminalnoj fazi, doktori su mu nakon dijagnoze prognozirali još šest meseci života
Irvin se bori s rakom pluća u terminalnoj fazi, doktori su mu nakon dijagnoze prognozirali još šest meseci životafoto: Printskrin: Instagram/ jonnieirwintv

Naime, voditelj, koji vodi emisiju "Bekstvo na selo", nedavno je razgovarao za Hello! magazin i otkrio da ima rak pluća koji se proširio na njegov mozak.

- Ne znam koliko mi je još ostalo - rekao je on, dodajući da se nada da će njegova priča inspirisati druge da „iskoriste svaki dan na najbolji način“.

Irvinu je prvi put postavljena dijagnoza u avgustu 2020. nakon što je bio u Italiji na snimanju kada mu se zamaglio vid tokom vožnje. Serija testova je ubrzo potvrdila rak.

- U roku od nedelju dana nakon što sam se vratio sa snimanja, preostalo mi je šest meseci života - priseća se on, napominjući kako će to imati uticaj na njegovu suprugu Džesiku (40) i njihovo troje dece.

- Poslednja vožnja ikad s Reksom do jaslica - napisao je Irvin uz fotografije sa sinom
- Poslednja vožnja ikad s Reksom do jaslica - napisao je Irvin uz fotografije sa sinomfoto: Printskrin: Instagram/ jonnieirwintv

- Morao sam da odem kući i kažem svojoj ženi, koja je čuvala naše bebe, da je prilično sama. To je bilo poražavajuće. Sve što sam mogao da uradim je da joj se izvinim. Osećao sam se tako odgovornim - ističe voditelj.

Irvin je isprva obavestio samo bliske prijatelje i porodicu o svom raku i privatno započeo hemoterapiju. Iako je pokušao da nastavi da radi bez da podeli svoju dijagnozu, bliski ljudi su ga savetovali da to podeli i sa svetom.

- Nadam se da ću otresanjem tog majmuna inspirisati ljude koji žive sa izgledima koji ograničavaju život da iskoriste svaki dan na najbolji način, da im pomognem da vide da možete živeti pozitivan život, iako umirete - nastavio je Irvin.

Irvin je rekao da, uprkos tome što ne zna koliko mu je ostalo, pokušava da se fokusira na uspomene sa svojom decom — sinom Reksom (3) i dvogodišnjim sinovima blizancima Rafom i Kormakom.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.