ODLAZAK VELIKE LEGENDE! Preminuo ČUVENI MUZIČAR kojeg smo SVI voleli
Foto: Profimedia

tuga!

ODLAZAK VELIKE LEGENDE! Preminuo ČUVENI MUZIČAR kojeg smo SVI voleli

Svet je ostao bez važne ličnosti

Objavljeno: 15:02h

"Klarens je zahvaljujući svom revolucionarnom poslovnom vođstvu postao poznat kao "crni kum" u svetu muzike, zabave, politike i sporta", navodi se u saopštenju porodice

"Kum crne muzike" Klarens Avant preminuo je u 92. godini - skoro dve godine nakon što je njegovu ženu upucao i ubio uljez u njihovoj kući.

Avant, koji je bio legendarni dobitnik Gremija, izvršni direktor, promoter koncerata i menadžer, umro je u nedelju mirno kod kuće u Los Anđelesu, saopštila je njegova porodica.

Preminuo Klarens Avant
Preminuo Klarens Avantfoto: Profimedia

Njegova deca su govorila da "radost njegovog nasleđa olakšava njihovu tugu."

"Klarens je zahvaljujući svom revolucionarnom poslovnom vođstvu postao poznat kao "crni kum" u svetu muzike, zabave, politike i sporta", navodi se u saopštenju porodice.

Tokom svoje vrhunske muzičke karijere, pomagao je umetnicima uključujući Bila Vitersa, Džej-Zija, Vitni Hjuston, L.A. Rida, Bejbifejsa... Predsedavao je legendarnom izdavačkom kućom Motown Records-om devedesetih

Kćerka Klarensa, Nikol (55), udata je za generalnog direktora Netfliksa Teda Sarandosa. Nikol je bila ambasadorka na Bahamima, koju je imenovao tadašnji predsednik Barak Obama 2009.

Rokenrol kuća slavnih je opisala Avanta kao čoveka koji je "kul, pametan, samouveren i neustrašiv – nekoga ko čini nemoguće mogućim“, piše Daily Mail.

Bonus video:

02:21

DOVELA SAM HOLIVUD U SRBIJU, JAKO SAM SKUPO PLATILA! Didi Džej otvorila svoju estetsku kliniku: Niko neće izaći nezadovoljan

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.