PORODILA SE RIJANA PO 2. PUT: Na svet donela DEVOJČICU, evo u kakvom su stanju mama i beba
Rijana, Foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

čestitke!

PORODILA SE RIJANA PO 2. PUT: Na svet donela DEVOJČICU, evo u kakvom su stanju mama i beba

Lepe vesti u njenom domu

Objavljeno:

Ako je verovati inostranim medijima specijalizovanim za svet šou biznisa, Rijana je ponovo postala mama. Iako zvanične potvrde za sada nema, više izvora bliskih pevačici i njenom partneru ASAP Rokiju navode da je lepotica sa Barbadosa ovog puta na svet donela devojčicu.

Portal „Media Take Out“ piše da je porođaj protekao u najboljem redu, da se mama i beba osećaju dobro i da se odmaraju u njihovom domu u Los Anđelesu. Čak se otkriva i da je, prema rečima prijatelja r’n’b dive i milijarderke, ćerka njena mala kopija.

Sve se dešava u pravom momentu, navodi dalje portal, nedugo nakon što je Rijanin modni brend „Savage Fenty“ lansirao novu kolekciju koja uključuje odeću za trudnice i komade prikladne za nedelje posle porođaja.

Rijana se porodila?
Rijana se porodila?foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Podsetimo, RiRi je prošlog maja u potpunoj tajnosti rodila sina kojem je dala neobično ime – RZA Atelston. Da je ponovo u drugom stanju otkrila je u februaru, tokom kratkog, ali spektakularnog nastupa u poluvremenu „Superboula“. S obzirom na činjenicu da je od tog trenutka prošlo šest meseci, a da je stomak još tada bio prilično primetan, vest o porođaju mogla bi da bude istinita.

Bonus video:

00:11

MILICA PAVLOVIĆ OKRENULA LEDJA KAMERI PA ZAMEŠALA: Espreso na nastupu SEKSI SENJORITE

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.