PEVAČICA DOBILA JOŠ 6 TUŽBI ZA ZLOSTAVLJANJE: Ovo su NOVE informacije
Pevačica, Foto: Richard Nicholson / Shutterstock Editorial / Profimedia

pogledajte

PEVAČICA DOBILA JOŠ 6 TUŽBI ZA ZLOSTAVLJANJE: Ovo su NOVE informacije

Advokat Ron Zambrano ispričao je da su ispitali plesačice sa kojima je Lizo radila

Objavljeno:

Pop zvezda Lizo suočava se sa novim optužbama za seksualno uznemiravanje. Naime, još šest osoba podnelo je tužbu protiv pevačice, što su potvrdili njeni advokati, koji se sada bave ovim.

Advokat Ron Zambrano ispričao je da su ispitali plesačice sa kojima je Lizo radila. Prve tri otvoreno su progovorile i podelile svoja iskustva, što je navelo i druge osobe da govore o svom. Zambrano tvrdi da nije samo reč o seksualnom zlostavljanju, već i o neplaćanju zaposlenih.

- Zadivljujuće je kako su Lizo i njen menadžerski tim postupali sa svojim izvođačima u suprotnosti sa svime što Lizo javno zastupa, dok privatno sramoti svoje plesače i ponižava ih na načine koji su apsolutno demorališući - izjavio je Zambrano.

lizo, lizzo
foto: Hollandse Hoogte / Shutterstock Editorial / Profimedia

Inače, 1. avgusta je, u Los Anđelesu, protiv pevačice i njene producentske kuće "Big Grrrl Big Touring, Inc (BGBT)" podneta tužba za seksualno uznemiravanje. To su učinile plesačice Arijana Dejvis, Kristal Vilijams i Noel Rodrigez.

Lizo se, posle svega, oglasila i praktično demantovala sve.

- Ovih nekoliko dana bili su neverovatno teški i izuzetno razočaravajući. Moja radna etika, moral i poštovanje su dovedeni u pitanje. Moj lik je kritikovan. Obično odlučim da ne odgovaram na lažne optužbe, ali ove su previše nečuvene da im se ne bi posvetila pažnja. Ove senzacionalističke priče dolaze od bivših zaposlenih koje su već javno priznale da im je rečeno da je njihovo ponašanje na turneji neprimereno i neprofesionalno.

Kao umetnica, oduvek sam bila vrlo strastvena prema onome što radim. Svoju muziku i svoje nastupe shvatam ozbiljno, jer na kraju dana samo želim izneti najbolju umetnost koja predstavlja mene i moje obožavatelje.

Pop zvezda Lizo suočava se sa novim optužbama za seksualno uznemiravanje
Pop zvezda Lizo suočava se sa novim optužbama za seksualno uznemiravanjefoto: SOPA Images Limited / Alamy / Alamy / Profimedia

Uz strast dolaze naporan rad i visoki standardi. Ponekad moram donositi teške odluke, ali nikad mi nije namera učiniti da se iko oseća nelagodno ili da se ne ceni kao važan deo tima.

Nisam ovde da bi me gledali kao žrtvu, ali isto tako znam da nisam negativac kakvim su me ljudi i mediji prikazivali zadnjih dana. Vrlo sam otvorena u svojoj seksualnosti i izražavanju, ali ne mogu prihvatiti ili dopustiti ljudima da iskoriste tu otvorenost kako bi od mene napravili nešto što nisam. Ne postoji ništa što shvatam ozbiljnije od poštovanja koje zaslužujemo kao žene u svetu.

Znam kakav je osećaj biti svakodnevno sramoćen i apsolutno nikad ne bih kritikovala ili otpustila zaposlenu zbog njene težine. Povređena sam, ali neću dopustiti da ovo zaseni dobro delo koje sam učinila u svetu. Želim da se zahvalim svima koji su mi pružili podršku kako bi me podigli u ovom teškom trenutku - stoji u njenom saopštenju.

Bonus video:

00:51

BARBARA BOBAK SE OGLASILA ZA ESPRESO NAKON AFERE SA OŽENJENIM ČOVEKOM: Pevačica sve priznala

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.