NAKON DECENIJA ĆUTANJA PROGOVORILA PEVAČICA: Nove OPTUŽBE na račun slavnog glumca
Glumac, Foto: Profimedia

pogledajte

NAKON DECENIJA ĆUTANJA PROGOVORILA PEVAČICA: Nove OPTUŽBE na račun slavnog glumca

Ovo su svi detalji

Objavljeno:

Pevačica Morgan Pikard optužila je već i te kako ozloglašenog Bila Kozbija za najpre drogiranje, a zatim i silovanje u periodu od kasnih '80. pa sve do 1990. godine. Prema podacima predatih zakonu, a do kojih je „People" došao, Kozbi je tada tek zvezdu u usponu pozvao na set „Kozbi šoua" 1987, a zatim insistirao na piću, od kog se ona kasnije uopšte dobro nije osećala.

Pošto je na silu ispila svoju čašu, onesvestila se u njegovoj kući, pa se probudila „gola i u bolovima, u hotelskoj sobi".

- U momentu kada nikako nije mogla da se odbrani, Kozbi ju je svukao, pa napastvovao - navodi se u tužbi, u kojoj se prstom, takođe, upire na „Kaufman Astoria Studios", „Astoria Studios LP II", „Carsey-Warner Company" i „NBCUniversal" jer ni na koji način nisu pokušali da spreče sada proslavljenog glumca da maltretira žene.

Svi od navedenih i dalje ćute akonto drame.

- Razočaravajuće je gledati na šta su sve ljudi spremni za nešto novca... Gospodin Kozbi napominje da nije kriv i negira sve navode - istakao je, pak, njegov predstavnik Endru Vajat.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.