SVAKOG BRAKA GODINU DANA DOSTA: Glumica se opet razvodi, Nataša Bekvalac je MALA BEBA za nju!
Ilustracija, Foto: Profimedia

preokret

SVAKOG BRAKA GODINU DANA DOSTA: Glumica se opet razvodi, Nataša Bekvalac je MALA BEBA za nju!

Glumica je već i sve fotografije s izabranikom uklonila s onlajn profila

Objavljeno: 03:09h

Glumica Sofija Buš i Grent Hjuz, preduzetnik i investitor, rešili su da se razvedu posle svega godinu i mesec dana braka. Ona je već i predala zahtev, tvrde brojni strani mediji - a samo što su bili proslavili svoju prvu godišnjicu. Takođe, na Instagramu je „vratila ime na staro", te uklonila sve njihove zajedničke objave.

Sofija i Grent su se, podsećanja radi, venčali u Oklahomi u junu 2022, odakle je mladoženja. Za to su, prema njenim ondašnjim rečima, odlučili s jasnom namerom.

- Razmišljali smo ovako... Zamislite kako bi to bilo da naše venčanje bude, u stvari, lep događaj kojim bismo malo bolje svima „približili" Talsu (grad). Da usmerimo svima pažnju na lepote od kojih je sačinjen - kazala je bila Bušova za „Vog" oko mesec dana posle ceremonije.

Inače, do maja 2020, nije bilo ni šuškanja da su njih dvoje zajedno. Ipak, poznavali su se čitavu deceniju pre toga.

Tokom pandemije, međutim, počeli su sve češće da pričaju, razmenjuju knjige, pa je tako veliko prijatejstvo preraslo u ljubav, čime se ona bila i pohvalila na društvenim mrežama.

- Izgleda da je biti omiljena osoba omiljenoj osobi najbolja stvar na svetu - istakla je pošto je pristala da se uda za Hjuza.

Par se o rastanku još nije i javno oglašavao, niti je javnosti poznat tačan razlog zašto je glumica, kako se navodi, podnela zahtev za razvod braka. Prethodno, Sofija je godinu dana (od 2005. do 2006) bila u braku s kolegom iz „Tri Hila", Čedom Majklom Marijem.

Bonus video:

03:22

INTERVJU JELENE ROZGE ZA ESPRESO: Pevačica otkrila kakve PORUKE RAZMENJUJE sa Karleušom

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.