PORODICA PEVAČICE ZABRINUTA ZA NJENO ZDRAVSTVENO STANJE: Jedino što im ostaje jeste NADA, ovo su svi DETALJI
Pevačica, Foto: EPA/EDDY RISCH

pogledajte

PORODICA PEVAČICE ZABRINUTA ZA NJENO ZDRAVSTVENO STANJE: Jedino što im ostaje jeste NADA, ovo su svi DETALJI

Pored porodice uz nju su i mnogi specijalisti

Objavljeno:

Sestra Selin Dion, Klodet, otvorila je dušu za jedne strane medije pa iznela u javnost nove detalje o zdravstvenom stanju pevačice koja se bori sa SPS-om (sindrom ukočene osobe).

Za njega, kako je već bilo istaknuto, nema konkretnog leka, ali se ovo retko stanje može pratiti, usporiti i pacijentu se takođe mogu u neku ruku i olakšati muke kroz koje prolazi.

Dionova je turneju zvanično već otkazala pa sve svoje vreme, osim sa članovima porodice, provodi sa specijalistima. Sestra Linda i te kako je uz nju, napominje se u „Le Journal de Montreal-u", ali Klodet ne krije da je briga i dalje ogromna, jer još uvek „niko ne vidi svetlo na kraju tunela".

- Ne možemo da nađemo nešto što će da deluje. Ali, nada je važna - kazala je za pomenute medije, napominjući kako istu ne gube, ma koliko da im je teško.

- Verujem da joj odmor i te kako treba. Od svega. Kad nastupa, ona uvek da i 150 odsto sebe, trudi se da pruži najbolje, da bude najbolja... U jednom trenutku, srce i telo vam kažu da im treba pauza i treba ih slušati, a ona je veoma disciplinovana - dodala je Klodet govoreći o svojoj poznatoj sestri, koja sada bez pogovora prihvata svaki savet lekara, u nadi da će se možda nekad i vratiti na scenu, koju i dalje obožava.

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.