GLUMICA REŠILA DA FANOVIMA IZNAJMLJUJE LUKS VILU: Kad čujete ko su joj komšije ZAVRTEĆE VAM SE U GLAVI
Gvinet Paltrou, Foto: Profimedia

ideja

GLUMICA REŠILA DA FANOVIMA IZNAJMLJUJE LUKS VILU: Kad čujete ko su joj komšije ZAVRTEĆE VAM SE U GLAVI

Nalazi se u Montesitu, vredi pet miliona dolara i glumica ju je sama sređivala

Objavljeno:

Gvinet Paltrou iznenadila je mnoge pošto je postavila svoju pet miliona dolara vrednu kuću u Montesitu na čuvenu platformu za izdavanje i iznajmljivanje smeštaja, na izvesno vreme.

Na taj način je vrata ove, kako kaže, prelepe male kućice, otvorila i za fanove, pa im tako dala priliku da poborave u prostorijama koje je ona sama sredila, a u blizini Dženifer Aniston, Megan Markl i princa Harija, Arijane Grande... I još mnogo, mnogo poznatih, koji tamo imaju nekretnine i često tu borave ili se, jednostavno, međusobno posećuju. Na oglas komšinice još uvek ćute, ali se veruje da će, „po dolasku novih lica", verovatno biti prinuđenmi da se za svaki slučaj povuku sa baš očiglednih tački, piše tamošnja štampa.

Kako je Gvinet zatim naglasila, prenose dalje mediji, dom je pun i njenih „Goop" proizvoda, pa zato garantuje „da će svima koji dođu, koža biti mnogo lepša kad pođu nazad svojoj kući" - posle jedne noći koliko je omogućila gostima da ostanu.

Gvinet Paltrou idejom šokirala sve
Gvinet Paltrou idejom šokirala svefoto: Profimedia

Kuća je mahom u bellim stvarima, s ogromnom kuhinjom, dnevnom i spavaćom sobom, posebnim prostorom za meditiranje, kao i bazenom.

Cilj joj je da se „ljudi ovde reše i odmore od osećanja usamnjenosti, koje je posebno bilo pojačano u periodu korone" - i to je i naglasila u svom listingu. Prostorom možete „prošetati" u galeriji koja sledi.

Bonus video:

00:49

ESPRESO TIKTOK: Kineska slava - Novak Đoković

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.