PRLJAVI RAZVOD I NOVE PIKANTERIJE! Evo gde živi sada žena POZNATOG GLUMCA nakon svih SKANDALA
Foto: EPA-EFE/DAVID SWANSON

ISPLIVALO

PRLJAVI RAZVOD I NOVE PIKANTERIJE! Evo gde živi sada žena POZNATOG GLUMCA nakon svih SKANDALA

Poznato je da se preselila, ali nije daleko od njega

Objavljeno:

Popularni glumac Kevin Kostner i njegova uskoro bivša supruga Kristin Baumgartner trenutno imaju mnogo problema u komunikaciji, a između njih tutnji pravi mali rat, koji je, čini se, počeo da teče u glumčevu korist.

Nakon što je donedavna životna saputnica Kevina Kostnera dugo odbijala da se iseli iz kuće u kojoj su zajednoo stanovali godinama, paparaci su ispred imanja u Kaliforniji primetili kamione za seldibu.

Sada je poznato da se Kristin preselila, ali nije otišla daleko – živi u kući za poslugu koja se nalazi na istom imanju.

On je istakao i da je u pitanju privremeno rešenje
On je istakao i da je u pitanju privremeno rešenjefoto: EPA-EFE/DAVID SWANSON

– Kristin prati savet pravnika, u skladu s predbračnim ugovorom, pa je odsela u manjoj kući na istom imanju, koja se koristi kao sedište posluge – ističe za People izvor blizak porodici Kevina Kostnera.

On je istakao i da je u pitanju privremeno rešenje i da Kristin Baumgartner "još uvek traži drugu kuću".

– Ostaje tu jer ne želi da poremeti život svoje dece – objasnio je anonimni izvor. – Oni će na jesen nastaviti da idu u školu sa svojim drugarima.

Glumac je istakao da je sada zbog njene odluke beskućnik.
Glumac je istakao da je sada zbog njene odluke beskućnik.foto: EPA-EFE/DAVID SWANSON

Iako je situacija vrlo komplikovana, glumčeva još uvek zakonita supruga trudi se da sve deluje što je normalnije moguće, kaže dobro upućena osoba, a u njenom fokusu su samo deca.

Podsetimo, Kristin Baumgartner, dizajnerka tašni i nekadašnja manekenka, podnela je u maju zahtev za razvod od Kevina Kostnera. Nakon što je zahtevao od nje da napusti dom koji su godinama delili, a Kristin to odbila, glumac je istakao da je sada zbog njene odluke beskućnik. Kuća oko koje se spore je, inače, luksuzna vila u Santa Barbari koja košta čak 145 miliona dolara.

Dizajnerka tašni i nekadašnja manekenka, podnela je u maju zahtev za razvod od Kevina Kostnera.
Dizajnerka tašni i nekadašnja manekenka, podnela je u maju zahtev za razvod od Kevina Kostnera. foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Uskoro bivši supružnici su zajedno dobili troje dece – Grejs, Hejsa i Kejdena, a Kristin je u sudskim dokumentima navela da je Kostner rekao mališanima da se razvode bez konsultacije s njom. Ona je planirala da im to saopšte zajedno kako ne bi saznali iz medija, ali je glumac to učinio samostalno i na ne preterano pažljiv način.

Kuća oko koje se spore je, inače, luksuzna vila u Santa Barbari koja košta čak 145 miliona dolara.
Kuća oko koje se spore je, inače, luksuzna vila u Santa Barbari koja košta čak 145 miliona dolara.foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

– Posle 24 godine veze, Kevin je deci rekao da se razvodimo preko video-poziva, iz svoje hotelske sobe u Las Vegasu, bez mog prisustva. Još uvek me zbunjuje zašto je to uradio na taj način – istakla je Kristin.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/Glossy)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.