MEGA BOGATAŠ UHVAĆEN SA BIVŠOM U ISTOM GRADU: Svi misle da je DOŠLO DO POMIRENJA, a evo ko je BIO SA NJIMA
Ilon Mask, Foto: Profimedia

KO BI REKAO?

MEGA BOGATAŠ UHVAĆEN SA BIVŠOM U ISTOM GRADU: Svi misle da je DOŠLO DO POMIRENJA, a evo ko je BIO SA NJIMA

Iako Grajms i Mask nisu zajedno na slikama, izvor je za Daily mail rekao da su odseli u istom hotelu.

Objavljeno:

Sve su istaknutije glasine da se Ilon Mask se pomirio sa bivšom, pevačicom Grajms. Doprinosi tome i zajedničko letovanje u Italiji gde su sa svojim sinom i njegovim sinom iz braka sa Džastin Mask. Da li su ljubavi dali drugu šansu?

Ilon Mask (52) fotografisan je dok uživa na večeri sa sinom Saksonom (17). I dok je milijarder bio sasvim ležerno odeven u zelenoj majici, ona je nosila veoma originalno modno izdanje, sa detaljima "alien" stila. Stajling je neobičan, a i jedan od njenih najboljih.

Iako Grajms i Mask nisu zajedno na slikama, izvor je za Daily mail rekao da su odseli u istom hotelu. Da li su na put zajedno pošli samo zbog sina ili tu ima još nečeg? Njih dvoje počeli su vezu 2018. On je želeo da na Tviteru objavi šalu o veštačkoj inteligenciji pa je saznao da je Grajms to već uradila. Pre tri godine dobili su sina, a u martu 2022. ćerku Exu Dark Sideræl, uz pomoć surogat majke.

Ilon Mask
foto: EPA-EFE/HANNIBAL HANSCHKE / POOL

Istog dana kada se pojavila vest o ovom letovanju, bivša Mskva supruga Talula Rajli se verila. Ona je dva puta bila u braku sa jednim od najbogatijih ljudi na svetu. Vest o veridbi saopštena je na Tviteru. A ono čuveno pitanje usledilo je posle skoro dve godine veze, koja pokreće brojne oprečne komentare.

"Jako sam srećna što mogu da saopštim da smo se nakon dve godine veze Tomas Brodi Sangster i ja verili", napisala je Talula Rajli (37). Par koji živi u mirnom kraju Engleske, uživao je večeras u noćnom izlasku u Londonu, kada je ona viđena sa dijamantskim prstenom. Sa verenikom je bila na omiljenom mestu poznatih ličnosti, Chiltern Firehouse.

Bonus video:

00:45

ESPRESO POKRENUO VELIKU AKCIJU SA GOCOM TRŽAN: Snimila je poruku Milanu Rabrenoviću (21) koji ima autizam

(Espreso/)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.