GAĐALI JE ZBOG POKAZIVANJA DVOGLAVOG ORLA, SKIDALA SE SKROZ GOLA U PROGRAMU: Evo šta je ALBANKA sad uradila
Bebe Rexhe, Foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

plač

GAĐALI JE ZBOG POKAZIVANJA DVOGLAVOG ORLA, SKIDALA SE SKROZ GOLA U PROGRAMU: Evo šta je ALBANKA sad uradila

Zamolila publiku za pomoć

Objavljeno:

Pre oko mesec dana, na nastupu Bebe Rexhe, pevačice albanskog porekla, desio se incident, kada je izvođačica pogođena moblinim telefonom u glavu, nakon čega je završila na ušivanju.

U trenutku odigravanja incidenta, Bebe se kretala ka publici simulirajući rukama dvoglavog orla, inače simbol Velike Albanije, kada ju je pogodio telefon, nakon čega je pala na pod. Nastup je odmah prekinut, a pevačica je dobila tri kopče.

Inače, to nije jedini skandal po kome je Bebe Rexhe poznata. Kontroverzna izvođačica jednom prilikom se skinula gola, kako bi ljudima privukla pažnju i uputila važnu poruku.

Čini se da Bebe baš zna kako da privuče pažnju
Čini se da Bebe baš zna kako da privuče pažnjufoto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Tokom perioda koronavirusa, rešila je da na nesvakidašnji način stavi do znanja ljudima da ostanu kod kuće, kako bi se zaštitili, pa je ispred sebe, preko intimnih delova, držala papir u kojoj navodi da je u izolaciji zbog svojih roditelja, bake, porodice i prijatelja.

- Da, bila sam gola. Sada kada sam privukla vašu pažnju molim vas da vašu zadnjicu smestite u kuću - napisala je Bebe tom prilikom.

Čini se da Bebe baš zna kako da privuče pažnju, pa je to iskoristila i na poslednjim nastupu u Londonu, kada je zaplakala na sceni.

Naime, pevačica albanskog porekla potvrdila je navode da je raskinula romansu sa direktorom fotografije i snimateljem, Kejanom Safjarionom, nakon tri godine.

Pre nego što je zapevala svoj hit "Atmosphere", Rexhe je istakla da pati zbog sada već bivše ljubavi.

- Upravo sam prošla kroz raskid pa ću možda biti malo emotivna, trebaće mi vaša pomoć - obratila se pevačica publici, a tokom numere je briznula u plač.

Suze je ipak nisu sprečile da završi koncert do kraja, a u jednom trenutku se našalila:

- Večeras ću biti u Raju, zabavljaću se i tražiti novog dečka - navela je kontroverzna Bebe.

Bonus video:

01:18

DRECUN O LAJČAKU: On ne pokreće temu SRPSKIH ZAJEDNICA - Cilj je Velika Albanija i etničko čišćenje Srba (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.