NAKON ŠTO JE OSLOBOĐEN OPTUŽBI GLUMAC SE OBRATIO JAVNOSTI: Presuda doneta na njemu VAŽAN DAN, evo šta je OBEĆAO
Glumac, Foto: Profimedia

bio je jasan

NAKON ŠTO JE OSLOBOĐEN OPTUŽBI GLUMAC SE OBRATIO JAVNOSTI: Presuda doneta na njemu VAŽAN DAN, evo šta je OBEĆAO

Presuda je doneta na glumčev 64. rođendan.

Objavljeno:

Glumac Kevin Spejsi koji je danas oslobođen optužbi za seksualne napade odnosno zlostavljanje, obratio se novinarima po izlasku iz suda. Suđenje je trajalo četiri nedelje. Presuda je doneta na važan dan za njega. On je na sud došao sa posebnim detaljem.

Kevin Spejsi rekao je da mora toliko toga da "obradi" nakon što je danas oslobođen optužbi. Sledi mu dosta razmišljanja. Poručio je da je izuzetno zahvalan poroti što je izdvojila vreme da pažljivo ispita sve dokaze i činjenice pre nego što je donela odluku.

"Ponizno sam dočeo današnju presudu", rekao je. Kratku izjavu završio je tako što se zahvalio osoblju u zgradi suda, obezbeđenju kao i svom advokatskom timu. Rekao je da je to sve što je hteo da istakne i nije odgovarao na pitanja novinara.

Presuda je doneta na glumčev 64. rođendan
Presuda je doneta na glumčev 64. rođendanfoto: EPA-EFE/Peter Foley

Mnogo novinara dočekalo ga je ispred Southwark Crown Court suda.

Spejsi je zaplakao nakon čitanja presude, a zatim je zagrlio svoj pravni tim i menadžera. Zahvalio je osoblju u sudnici i otišao je da razgovara sa svojim advokatom Patrikom Gibsonom. Ubrzo nakon izricanja presuda napustio je sudnicu.

Ranije je obećao da će skinuti ljagu sa svog imena, a neki su primetili da je na suđenje došao sa ogromnim srebrnim prstenom i sa natpisom na hebrejskom jeziku: "I ovo će proći".

Spejsija su dočekali novinari iz celog sveta, ali i obožavaoci. Neko od okupljenih je vikao: "Kevin" i "Kuća od karata".

Presuda je doneta na glumčev 64. rođendan.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/Blic Žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.