GLUMICU SILOVAO OTAC KADA JE IMALA 15 GODINA, MAJKA JOJ NIJE VEROVALA: Nosi TRAUMU za ceo život, JEZIVO detinjstvo
Melisa Dongel, Foto: prentscreen/instagram/melisadongel

užas

GLUMICU SILOVAO OTAC KADA JE IMALA 15 GODINA, MAJKA JOJ NIJE VEROVALA: Nosi TRAUMU za ceo život, JEZIVO detinjstvo

Majka joj nije verovala šta je doživela

Objavljeno: 03:40h

Jeziva ispovest turske glumice Melise Dongel (23) šokirala je svetsku javnost, kada je priznala da ju je otac silovao kada je imala 15 godina.

Međutim, iako pomislite da ne može gore, to se upravo dogodilo Melisi koja se o ovom događaju obratila majci, ali joj ona nije verovala.

Zbog svega što je doživela i danas mora da ide na terapije, a radi svoje mlađe sestre koju želi da zaštiti, rešila da sve iznese u javnost o trenutku koji joj je obeležio život.

- Stalno sam radila da ne bih bila kod kuće. Nisam imala detinjstvo. Rekla sam svojim prijateljima za zlostavljanje kojem sam bila izložena, ne samo svojoj majci. Bila sam izložena prvom seksualnom zlostavljanju u srednjoj školi. Nisam mogla da ispričam javno jer mi je otac konstantno pretio da će doći kraj mojoj glumačkoj karijeri i da mi neće dati da idem u školu. Čak sam pokušala da se ubijem. Ne sećam se koliko puta sam bila hospitalizovana. Onda sam zažalila i upitala se: "Zašto to radim sebi?" No, nisam mogla da pomognem sebi - otkrila je.

Pokušavajući da izbriše tragove traume koja se dogodila pre nekoliko godina, Dongel je sada u birokratskim problemima zbog tužbe njenog oca, koji je trenutno u zatvoru.

Htela je i da dobije starateljstvo nad svojom mlađom sestrom, ali je otac tražio da mu se da starateljstvo nad mlađom ćerkom uz obrazloženje da glumica ima loš život. Zahtevi uključuju slanje mlade devojke bivšoj supruzi koja trenutno živi u Rusiji, jer je on u zatvoru, ili da ona bude uzeta pod zaštitu države.

Ipak, ispostavilo se da je Dongelova majka poslala mladu ženu nazad u Tursku, pošto nije mogla da se brine o njoj.

Dongel je glumila u popularnim televizijskim serijama poput "Elif", "Bizim Hikaye" ("Naša priča"), "Sen Çal Kapımı" (Pokucaj na moja vrata").

Bonus video:

04:17

ŽESTOKA RASPRAVA U STUDIJU UŽIVO: DROGA ZA SILOVANJE koja je sipana devojkama u piće je ŠUPLJA priča?! EVO ŠTA SE NE SLAŽE

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.