NAKON NJEGOVOG IZLAGANJA SVI SU OSTALI ŠOKIRANI: Evo kako se glumac branio na OPTUŽBE za ZLOSTAVLJANJE
Kevin Spejsi, Foto: EPA-EFE/Peter Foley

SVI DETALJI

NAKON NJEGOVOG IZLAGANJA SVI SU OSTALI ŠOKIRANI: Evo kako se glumac branio na OPTUŽBE za ZLOSTAVLJANJE

Glumac Kevin Spjesi izneo je šokantne detalje na suđenju zbog zlostavljanja četiri muškarca

Objavljeno:

Glumac Kevin Spejsi rekao je u četvrtak na sudu u Londonu na suđenju za se*sualni napad da je dodirnuo podnosioca žalbe na "romantičan i intiman način", i da smatra da mu je optužbama zabio nož u leđa. Spejsi je optužen za se*sualno zlostavljanje četiri muškarca.

- Bio je zabavan i šarmantan i koketan, i vremenom smo počeli... pretpostavljam da sam to bio ja... počeo sam da ga dodirujem na romantičnije i intimnije načine - rekao je Spejsi londonskom sudu.

Holivudska zvezda negira svih 12 optužbi protiv sebe. One uključuju tri tačke za nepristojan napad, sedam za se*sualni napad, jednu za navođenje osobe na se*sualnu aktivnost bez pristanka i jednu za navođenje osobe da se uključi u penetrativnu se*sualnu aktivnost bez pristanka.

Kevin Spejsi o optužbama
Kevin Spejsi o optužbamafoto: Printscreen

Optužbe za zlostavljanje četiri muškarca se odnose na navodne incidente koji su se dogodili u poslednjih dvadesetak godina u Londonu, u periodu dok je Spejsi bio umetnički direktor slavnog pozorišta "Old Vik". Spejsi je u svedočenju rekao da je njihova veza postala "donekle se*sualna", ali je dodao da njih dvoje nisu stupali u odnose, jer žrtva "nije želela da ide dalje".

- To se ponekad dešava i mi samo poštujemo koliko daleko neko želi da ide ili ne - rekao je Spejsi.

Holivudska zvezda negira svih 12 optužbi protiv sebe
Holivudska zvezda negira svih 12 optužbi protiv sebefoto: AP/ Chris Pizzello

Glumac je opisao vreme koje su on i podnosilac žalbe zajedno proveli kao "zabavno" i rekao da je bio slomljen optužbama koje je protiv njega izneo tužilac.

- Nikad nisam mislio da će mi čovek koga sam poznavao, ne znam, 20 godina kasnije zabiti nož u leđa - rekao je on. Tužioci su zaključili svoje izlaganje u sredu, a slučaj se nastavlja pred sudom u Londonu, navodi Britansko udruženje za štampu.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.