ŠTA SE DOGODILO SA FATALNOM LEPOTICOM? Glumica potpuno NEPREPOZNATLJIVA, buran život ostavio DUBOK TRAG
Glumica, Foto: Profimedia

DRUGA OSOBA

ŠTA SE DOGODILO SA FATALNOM LEPOTICOM? Glumica potpuno NEPREPOZNATLJIVA, buran život ostavio DUBOK TRAG

Njenom šarmu su se svi divili

Objavljeno:

Holivudska glumica Heder Loklir uslikana je pre nekoliko dana u Los Anđelesu dok je čekala svog verenika Krisa Hajzera. Paparaci su je uhvatili u svakodnevnom opuštenom izdanju. Bila je obučena u crno bez šminke i sa kačketom.

Godinama se polemiše kako je ova glumica svoju prirodnu lepotu uništila mnogobrojnim korekcijama i operacijama, što se može i primetiti sudeći po fotografijama, prenosi „Žena.rs“.

Nekada je važila za jednu od najlepših plavuša i žena u Holivudu. Bila je glumica čija harizma je obećavala, poznata po ulogama u kultnim serijama. Nažalost danas novinske članke puni iz potpuno drugih razloga. Već godinama se ne bavi glumom, ne pojavljuje se na javnim događajima i slobodno se može reći da više ne pripada holivudskom džet-setu.

Njenoj lepoti divio se ceo svet
Njenoj lepoti divio se ceo svetfoto: Profimedia

Godinama unazad borila se sa zavisnošću od alkohola i narkotika, ali i velikim mentalnim krizama, a u nekoliko navrata imala je i probleme sa zakonom. Navodno je u potpunosti čista od 2019. godine, a ističe da to duguje svojoj ćerki Avi i partneru Krisu, i ako je upravo sa njim imala velike nervne slomove.

Ona je 2018. godine uhapšena čak dva puta jer se pijana obračunavala sa policijom, koja joj je došla na vrata nakon što su primili poziv za nasilje u porodici. Dan nakon što je izašla iz pritvora, nagutala se tableta i završila u bolnici. Sve ovo rezultiralo je sudskom odlukom da ode na kliniku za odvikavanje, što je i ranije činila, ali bezuspešno.

Nekada je važila za jednu od najlepših plavuša i žena u Holivudu
Nekada je važila za jednu od najlepših plavuša i žena u Holivudufoto: Profimedia

Svi su se zapitali šta je to dovelo Heder do samog ponora poroka. Začaranog kruga u kome se smenjuju alkohol, droga i tablete za smirenje. Problemi sa policijom, vožnja u pijanom stanju pa čak i pretnje samoubistvom, samo su neki od događaja iz njenog života.

Prema nekim holivudskim analitičarima ovu glumicu je do kraha dovelo starenje i gubitak lepote i šarme koji je imala, ali da su depresiji doprineli i pogrešni partneri i buran ljubavni život.

Godinama unazad borila se sa zavisnošću od alkohola i narkotika
Godinama unazad borila se sa zavisnošću od alkohola i narkotikafoto: Profimedia

Prvi put se udala sa svega 24 godine za Tomija Lija, divljeg bubnjara, kog su često povezivali sa sotonizmom i pripisivali mu raskalašno ponašanje i nezgodan karakter. Sedam godina kasnije usledio je razvod, a niko se čak nije ni začudio zbog istog.

No, razvod koji jeste izazvao priličan šok jeste njen drugi onaj od Ričija Sambora, gitariste benda Bon Džovi, sa kojim je i dobila ćerku. Sve je izgledalo savršeno u njihovom braku, dok 2006. Heder nije potpuno iznenada zatražila razvod, toliko iznenada da se čak i sam Riči začudio. Nakon ovoga krenuo je njen sunovrat.

Glumica je 2008. potražila pomoć na klinici u Arizoni kako bi se izvukla iz depresije, gde se lečila meditacijama i mirom. Potom je pronašla i ljubav – četiri godine je bila u vezi sa Džekom Vagnerom, kolegom iz serije „Melrose Place“…

Međutim, problemi kao da su tek počeli, učestvovala je u nizu saobraćajnih nesreća, a za volan je sve češće sedala pod uticajem alkohola. Na kraju, 2011. veridba sa Vagnerom je okončana jer su se u jednoj svađi toliko žestoko potukli, da je policija morala da ih razdvaja.

Ono što ju je doslovno uništilo je veza sa Krisom Hejzerom, njenim sadašnjim partnerom, koji je i bivši zatvorenik, nekoliko puta hapšen zbog prevara i krađa. Glumica je pokušavala da ga ostavi, ali mu se uvek vraćala… Kada je peti put 2017. godine otišla na lečenje, izjavila je da želi da se izbavi iz pakla, a tada je na Instagramu objavljivala vesele fotke, čak i one sa Hejzerom kome je poručivala „Tako sam ti zahvalna“.

Poslednji put je na rehabilitaciji bila 2019. godine posle čega se vratila normalnom životu, a godinu dana nakon toga Hejzer ju je zaprosio. Par je i dalje veren, a Heder je istakla da su zadovoljni bez obzira da li će vezu ozakoniti ili ne, prenosi Žena.rs.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.