OVU PLAVUŠU SU SVI OBOŽAVALI, A ONA SE BORILA SA TEŠKOM KRIZOM I POROCIMA: Nesrećne LJUBAVI dovodile je do PONORA
Glumica, Foto: prentscreen/youtube/vale

nekad i sad

OVU PLAVUŠU SU SVI OBOŽAVALI, A ONA SE BORILA SA TEŠKOM KRIZOM I POROCIMA: Nesrećne LJUBAVI dovodile je do PONORA

Publika u našoj zemlji obožavala je seriju "Marisol"

Objavljeno:

Glumica Erika Buenfil osvojila je Srbiju i region glavnom ulogom u jednoj od prvih sapunica 90-ih godina, seriji "Marisol", kada je igrala devojku koja je živela u siromaštvu, a zbog ožljka na licu koji je nosila još od detinjstva suočavala se s osudama ljudi, pa čak i mržnjom.

Serija "Marisol" imala je 145 epizoda, a snimana je od 1996 godine, kada je glumica imala 32. Danas lepa Erika ima 59 godina, a ova uloga joj je jedna od najdražih u karijeri.

Glumica Erika Buenfil osvojila je Srbiju i region glavnom ulogom u jednoj od prvih sapunica 90-ih godina, seriji 'Marisol'
Glumica Erika Buenfil osvojila je Srbiju i region glavnom ulogom u jednoj od prvih sapunica 90-ih godina, seriji "Marisol"foto: prentscreen/youtube/vale

Aktivna je na društvenim mrežama i na Instagramu je prati pet miliona ljudi, a iako je i dalje u svetu glume posvećena je pozorištu i privatnom životu koji je bio nalik meksičkoj sapunici.

Serija 'Marisol' imala je 145 epizoda, a snimana je od 1996 godine, kada je glumica imala 32.
Serija "Marisol" imala je 145 epizoda, a snimana je od 1996 godine, kada je glumica imala 32.foto: prentscreen/youtube/vale

"Marisol mi je jedna od najdražih serija koje sam snimila, a glumim od 12. godine. Sećam se da smo se na setu uvek jako dobro zabavljali, smejali se, iako je pred kamerama bilo mnogo više suza i vriske. I danas se srećem s kolegama iz serije i s nostalgijom se prisetimo tih godina. Ta uloga pomogla mi je da se izvučem iz teške depresije i zavisnosti od alkohola za kojim sam posegla zbog nesrećne ljubavi. Mnogo sam patila, život me je na trenutke mrvio, nizali su se ljubavni krahovi i profesionalna podmetanja. Mogla sam da ostanem zatočena u patnji, ali nisam, naučila sam sve da puštam iz sebe", izjavila je svojevremeno Erika za meksičke medije.

Svojevremeno se zabavljala sa Ernestom Zediljom Velaskom, sinom bivšeg meksičkog predsednika Ernesta Zedilje, i ubrzo je ostala u drugom stanju, ali njen tadašnji partner nikada nije hteo da prizna sina. Odlučila je da mu se potpuno posveti i omogući mu pristojan život, bez obrzira na okolnosti.

"Sve se odvilo neočekivano i preko noći. Nisam zapravo želela tu vezu i bila sam uplašena kada sam saznala da sam trudna. Ernesto je bio mlađi od mene i nije hteo bebu. Teško je biti samohrana majka. Moja mama preminula je pre četrnaest godina, tako da nisam imala ni njenu pomoć oko sina. Moj Nikolas je sin kakvog sam mogla samo da poželim. Žao mi je što nije upoznao oca i što ga nije imao pored sebe kao većina njegovih vršnjaka", ispričala je glumica u jednoj emisiji.

I danas za Eriku kažu da izgleda odlično, a jedna je od retkih glumica koja se nije podrvrgla estetskim korekcijama ili plastičnim operacijama, za koje je i javno priznala da nije pristalica istih. Umesto toga, negovan izgled održava zdravom ishranom i reodvnim vežbanjem, a pogledajte kako danas izgleda.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.