Ovih 10 slavnih drugarica delile su ISTOG DEČKA, ali to nije uticalo na njihovo PRIJATELJSTVO!
Foto: Fonet

NEMA SUJETE

Ovih 10 slavnih drugarica delile su ISTOG DEČKA, ali to nije uticalo na njihovo PRIJATELJSTVO!

Tejlor Svift delila je momke sa mnogo prijateljica
Objavljeno:

Na svaku Bela Hadid / Selena Gomez priču dolazi isto toliko slavnih drugarica koje su bile u vezi sa istim frajerom, a da to nije uticalo na njihovo prijateljstvo, piše Hello!

Kameron Dijaz i Kejt Hadson

Ove dve glumice bile su u vezi sa slavnim igračem bejzbola Aleksom Rodrigezom. Šuškalo se kako je Hadson mislila da se Dijaz spetljala sa slavnim Jenkijem samo da bi joj se osvetila, jer je Hadson bila sa njenim bivšim Džastinom Timberlejkom. Ipak, "ratna sekira" je zakopana kada su ove dve glumice 2012. godine zabavljale na zabavi povodom dodele Oskara. U septembru su takođe viđene, i to u dobrom raspoloženju na rođendanu Nikol Riči.

foto: Fonet

Dženifer Aniston i Kortni Koks

Bivše i aktuelne "Prijateljice" delile su mnogo više od prijateljstva u omiljenom sitkomu iz '90 - ih. Obe su izlazile sa frontmenom grupe "Countlng Crows", Adamom Durlkom, a Dženifer je prva bila sa njim.

Điđi Hadid i Tejlor Svift

Điđi je bila u vezi sa Džoom Džonasom i to 2015. godine, dok je pre sedam godina sa njim bila Tejlor Svift, koju je otkačio, i to preko telefona. Pop pevačica joj sigurno nije zamerila, jer su viđene zajedno više puta.

foto: Printscreen/Instagram/selenagomez

Selena Gomez i Tejlor Svift

Svift je izgleda delila momke sa više prijateljica. Ona i Gomezova su bile u vezi sa Tejlorom Lutnerom, i to 2009. godine, samo u različitim mesecima. Međutim, njih dve su i dalje jako bliske.

Tejlor Svift i Kara Delevinj

Hari Stajls je sa Tejlor bio između 2012. i 2013. godine, dok se iste godine muvao sa lepom manekenkom/glumicom. Međutim, njima dvema to nije bila nikakva prepreka za druženje, jer su često zajedno, a svoje prijateljstvo pokazuju često i na društvenim mrežama.

foto: Printscreen/Youtube

Dijana Agron i Ema Roberts

Zvezda serijala "Glee" bila je u vezi sa Aleksom Petiferom manje od godinu dana, ali njihova veza je bila toliko ozbiljna da su svi pričali o veridbi. Nekoliko godina ranije Petifer je bio sa Emom Roberts, čije inicijale je istetovirao na prstu. Nakon što je sve prošlo, njih dve su viđene da se druže.

foto: Printscreen/Instagram/drewbarrymore

Kristen Vig i Dru Barimor

One su bile bliske godinama, a na njihovo prijateljstvo nije uticala činjenica da je Kristen Vig počela da izlazi sa Druinim bivšim Fabriciom Moretijem. Ona je sa bubnjarem benda "The Strokes" bila u vezi pet godina, a raskinuli su 2006. godine. Međutim, i ljubav između Vig i Fabricia nije potrajala, pa su raskinuli 2013. godine.

Kejt Bekinsejl i Sara Silverman

Kej i Saru je povezala činjenica da su obe bile u vezi sa istim muškarcem. Bekinsejl je bila u vezi sa Majklom Šinom bila 8 godina, a zajedno imaju i ćerku Lili Mo Šin. Ostali su bliski, a Kejt ne skriva privrženost prema njegovoj aktuelnoj devojci, komičarki Sari Silverman.

(Espreso.co.rs / Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.