POKRENUTA ISTRAGA PROTIV PEVAČA RAMŠTAJNA
Til Lindeman, Foto: EPA-EFE/CLEMENS BILAN

saznalo se

POKRENUTA ISTRAGA PROTIV PEVAČA RAMŠTAJNA

Pevačev menadžer se još uvek nije oglasio

Objavljeno:

Tužilaštvo u Berlinu pokrenulo je istragu protiv frontmena benda "Ramštajn", Tila Lindemana, nakon što ga je nekoliko žena optužilo za seksualno uznemiravanje.

Pevačev menadžer se još uvek nije oglasio, a Til je ranije za AFP izjavio kako su ove tvrdnje neistinite.

Krajem prošlog meseca Šelbi Lin objavila je da ju je Alena Makeeva, koja se predstavila kao kasting direktorka, pozvala u VIP deo na koncertu Ramštajna u Litvaniji. Šelbi tvrdi da ju je nakon koncerta odvela iza bine, gde joj je Lindeman prišao i pitao da imaju seks. Nakon što ga je odbila, besno je reagovao.

Til Lindeman
Til Lindemanfoto: EPA/STR

Šelbi je takođe navela da se, nakon što je popila piće, osećala drogirano, ali je kasnije objavila da test urina nije pokazao znakove intoksikacije.

- Želela bih da razjasnim. Til me nije dodirivao. Prihvatio je da ne želim imati seks sa njim. Nikada nisam tvrdila da me je silovao - saopštila je.

Nakon nje, javilo se još nekoliko žena. Jedna od njih, koja se predstavila kao Kaja R., rekla je da ju je 2019. godine, nakon koncerta Ramštajna u Beču, neko pozvao na zabavu.

Kako je istakla, "mnogo je popila i onesvestila se".

Navela da je da je videla Lindemana na njoj kada se probudila i da je shvatila da ju je silovao. Dodala je da ju je pitao želi li da prestane i tvrdi da nije razumela šta se dešava, te da je on na kraju otišao.

Bonus video:

01:55

UŽASNUTO LICE KOJE DRŽI KIP MILOŠEVIĆA NOSI OVU VAŽNU PORUKU! Nikola Šainović: U njemu je odgovor zašto su mu podigli spomenik!

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.