OVAKO IZGLEDA DEVOJKA SA BERLUSKONIJEVIH ZABAVA: Tada ga je PRIJAVILA i otkrila šta radi sa MALOLETNICAMA
Ambra Gutijerez, Foto: prentscreen/instagram/ambrabgutierrez

da se sećate?

OVAKO IZGLEDA DEVOJKA SA BERLUSKONIJEVIH ZABAVA: Tada ga je PRIJAVILA i otkrila šta radi sa MALOLETNICAMA

Italijanska manekenka svojevremeno je prijavila policiji šta se dešavalo na bunga bunga zabavama

Objavljeno: 12:17h

Italijanska manekenka Ambra Gutijerez koja je svojevremeno prijavila policiji šta se dešavalo na Berluskonijevim bunga bunga zabavama danas oduzima dah lepotom.

Inače, Ambra je prvi put privukla pažnju šire javnosti kada se takmičila na izboru za Mis Italije, a zatim se pojavila u "GQ" magazinu, gde su je primetili moćni zvaničnici.

Pre desetak godina bila je pozvana na ozloglašene bunga-bunga zabave tadašnjeg italijanskog premijera Silvija Berluskonija na kojima su bile i maloletnice, koje su koristili za prostituciju.

Manekenka je zabavu napustila i zaputila se u policiju gde je sve prijavila, a potom iznela i u medije, da bi kasnije bila i jedna od glavnih svedoka na sudu protiv Berluskonija.

Kako su kasnije i druge manekenke izjavile na sudu, na ovim žurkama devojke su bile u kostimima časnih sestara i policajki, da bi se potom skidale za Berluskonija. Potom bi nekadašnji italijanski premijer imao odnose sa njima, a devojke su u većini slučajeva bile maloletne.

Kada je u pitanju Ambra, ona se 2015. našla u središtu još jednog skandala kada je prijavila da ju je Harvi Vajnstin uhvatio za grudi i pokušao da joj gurne ruku pod suknju, a čak je, u saradnji sa policijom, izvela pravu "filmsku akciju".

Ambra je nosila uredaj za prisluškivanje pod majicom kada je iz Vajnstina izvukla priznanje da ju je pipao. Ipak, napori ove hrabre lepotice ispostavili su se kao uzaludni – istraga je zaustavljena, a Vajnstin nastavio svoje "divljanje" po Holivudu.

Podsetimo, bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni preminuo je u bolnici u Milanu, javili su italijanski mediji.

Bonus video:

01:57

MARIJA I MARKO BULAT PONOVO ZAJEDNO! OGLASILI SE ZA ESPRESO POSLE SKANDALA: Iskreno o svemu, privatnost na tacni

(Espreso/Wanted)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.