SVI SU MISLILI DA JE MAJLI SAJRUS PESMU POSVETILA BIVŠEM DEČKU, a ona sada progovorila o svemu i OTKRILA ISTINU
Majli sa dečkom, Foto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

zanimljivo

SVI SU MISLILI DA JE MAJLI SAJRUS PESMU POSVETILA BIVŠEM DEČKU, a ona sada progovorila o svemu i OTKRILA ISTINU

Pevačica je u razgovoru sa reperom Lil Neksom otkrila da joj komercijalna popularnost nije bitna i da pesme koje pravi, pravi za sebe i po svom osećaju

Objavljeno:

Majli Sajrus je izbacila planetarni hit "Flowers" početkom ove godine, a pesma broji neverovatnih pola milijarde pregleda.

Majli se vratila na scenu u velikom stilu, pesma je nedeljama bila prva na listama i glavna u trendingu na društvenim mrežama.

Zbog teksta pesma, internetom su se proširile glasine da je pesma posvećena pevačicinom bivšem mužu, glumcu Lijamu Hemsvortu. Par se razveo 2020. godine nakon turbulentne veze i braka.

1 / 2 Foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Ipak, Majli se nedavno, u intervju za britanski Vog, usprotivila ovim glasinama i izjavila da ne želi da njena muzika bude povezivana sa tim delom njenog života, te da je ova pesma imala potpuno drugačije značenje. - Napisala sam je na drugačiji način. Refren je originalno bio "Mogu da kupim sebi cveće, mogu da napišem svoje ime u pesmu, ali ne mogu da se volim bolje nego što me ti voliš". Bila je više u fazonu 50-tih. Najtužnija pesma, ali i pomalo lažna, u smislu foliraj se dok ne uspeš, jer sam i ja u tom fazonu - rekla je Majli. Pevačica je u razgovoru sa reperom Lil Neksom otkrila da joj komercijalna popularnost nije bitna i da pesme koje pravi, pravi za sebe i po svom osećaju.

Pevačica je u razgovoru sa reperom Lil Neksom otkrila da joj komercijalna popularnost nije bitna i da pesme koje pravi, pravi za sebe i po svom osećaju.
Pevačica je u razgovoru sa reperom Lil Neksom otkrila da joj komercijalna popularnost nije bitna i da pesme koje pravi, pravi za sebe i po svom osećaju.foto: Profimedia

- Možda sam broj jedan na listama, ali broj dva mi je odmah za petama. Sve je sezonski i kada sam videla da svi pišu da je ovo moj trenutak i ja sam mislila jeste upravo to, samo trenutak koji će biti gotov. To nije pesimistično, to je iskreno i ja sam okej sa tim. Čak to i preferiram. Ne volim da sam velika - bila je iskrena Majli.

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso / IDJTV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.