PEVAČICA NAPRAVILA SKANDAL NA KONCERTU: Prekinula nastup pa počela da URLA NA PUBLIKU (VIDEO)
Tejlor Svfit, Foto: brilayfield/tviter

retkost

PEVAČICA NAPRAVILA SKANDAL NA KONCERTU: Prekinula nastup pa počela da URLA NA PUBLIKU (VIDEO)

Međutim, ostaje nejasno šta je bodigard tačno radio da bi opravdao muzičku reakciju. Jedan je obožavalac na Tviteru tvrdio da su bili "agresivni", rekavši

Objavljeno:

Jedna od najuspešnijih i najnagrađivanijih pevačica današnjice, napravila je svojevrsni incident na sopstvenom koncertu minulog vikenda, a snimci isto osvanuli su na društvenim mrežama.

Pop zvezda Tejlor Svift prekinula je svoj koncert u Filadelfiji u subotu uveče i, kako se čini, počela je da viče na zaštitara zbog postupanja s jednom obožavateljkom. Pevačica je uz gestikulaciju nekoliko puta pokušavala da smiri situaciju na parketu, uzivikujući "ništa nije uradila", pre nego što je povikala "hej, stani!".

1 / 3 Foto: Printskrin / Tviter / inStereo

- "Dobro je" - rekla je na kraju dobitnica Gremija dok je izvodila svoju pesmu "Bad Blood" očito zaključivši da je njena intervencija pomogla.

Video koji je snimila TikTok korisnica Brajana Lejfild i uz njega napisala:

- Hej Tejlor Svift, hvala ti od svih nas koji smo vikali na tog čoveka iz obezbeđenja. Bio je gnjavaža celu noć, a činjenica da se ovo dogodilo tokom #badblood pesme učinila je šou još boljim..."

@brilayfield hey @Taylor Swift THANK YOU from all of us on the floor for yelling at that security guard. he was a pain in the ass the entire night and the fact that this happened during #badblood made it even better ? PS show was PHENOMENAL ?? Philly night 2 #taylorswift #theerastour #tswift #youneedtocalmdown #fyp #badbloodtaylorsversion ♬ original sound - Briana Layfield

Međutim, ostaje nejasno šta je bodigard tačno radio da bi opravdao muzičku reakciju. Jedan je obožavalac na Tviteru tvrdio da su bili "agresivni", rekavši:

- Stavljali su ruke na nas kako bi nas fizički gurnuli s ograde, umesto da su nam samo rekli da se pomerimo.

Nekoliko je ljudi sugerisalo da se radilo o ozbiljnom incidentu, jer Sviftova retko prekida svoje koncerte.

- Doslovno nikada pre nisam video Tejlor da se ovako meša između obezbeđenja i publike. Mora da je bilo jako ozbiljno - napisao je jedan obožavalac.

- Da Tejlor Svift viče na mene, plakala bih i razmišljala o tome do kraja života - našalila se druga osoba.

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso / Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.