ĆERKA POZNATOG GLUMICA IMA DEVOJKU: Sve objavila JAVNO, mreže se USIJALE
Džoni Dep, Foto: Stefan Stojanović

AU, ČOVEČE

ĆERKA POZNATOG GLUMICA IMA DEVOJKU: Sve objavila JAVNO, mreže se USIJALE

U pitanju je poznata reperka, a spekulacije o njima su se pojavile još u februaru

Objavljeno:

Lili Rouz Dep, ćerka Džonija Depa i Vanese Paradi, otkrila je da je u vezi sa devojkom. Prethodno, ona se zabavljala sa glumcem Timotijem Šalamejem, ali je njega očigledno prebolela.

Mlada glumica je potvrdila da je u vezi sa reperkom 070 Šejk i to tako što je objavila njihovu zajedničku fotografiju na kojoj se ljube.

O njihovoj romansi je počelo da se priča u februaru ove godine, kada su bile na Pariskoj nedelji mode. U to vreme su se pojavile i glasine da je Timoti Šalame u vezi sa Kajli Džener.

Lili Rouz Dep, ćerka Džonija Depa i Vanese Paradi, otkrila je da je u vezi sa devojkom
Lili Rouz Dep, ćerka Džonija Depa i Vanese Paradi, otkrila je da je u vezi sa devojkomfoto: Instagram screenshot/lilyrose_depp

Lili Rouz i Timoti su saopštili da su odlučili da se rastanu zato što nisu mogli da se viđaju zbog poslovnih obaveza koje su imali, što je najviše uticalo na njihovu vezu.

Mlada glumica se, inače, trudi da svoj privatan život drži daleko od očiju javnosti, a kako je jednom prilikom priznala, ni to što je poznata joj se ne dopada previše.

Ćerka Džonija Depa ima devojku
Ćerka Džonija Depa ima devojkufoto: Instagram screenshot/lilyrose_depp

- Kako sam starija, postaje mi sve čudnije. Ako izađem iz kuće i ne izgledam dobro, a neko me fotografiše, odmah će krenuti sa pričama "Izgleda kao da je iz pakla došla, sigurno je u depresiji". Ljudi previše brzo žele da ti je loše - rekla je ona.

Što se tiče njenog bivšeg, pre izvesnog vremena je počelo da se piše da su Timoti i Kajli zajedno i da im je veoma zabavno, ali njih dvoje još uvek nisu javno obznanili svoju vezu.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.