Anđelina šokirala sve izjavom o seksu sa Bredom (FOTO)

Ono kad te žena pohvali

Anđelina šokirala sve izjavom o seksu sa Bredom (FOTO)

U novom filmu "By the sea" imaćemo priliku da gledamo Anđelinu Džoli i Breda Pita u instimnim trenuciam, a evo kako se glumica osećala tokom snimanja ovih scena
Objavljeno:

Jedan od najaktuelnijih filmova u ovom trenutku koji svako želi da vidi svakako jeste "By the sea". Reč je o trećem filmu u kome se Anđelina Džoli oprobala kao rediteljka, a ovaj put je joj se na sceni pridružio i njen suprug Berd Pit. Ovaj holivudski par iz bajke glumi nesrećni bračni par, ali je u nekoliko navrata bilo ekplicitnih scena sekasa. A Džolijeva je otkrila javnosti kako se osećala tokom snimanja tih scena.

- I ranije sam snimala scene seksa, ali ovo je bilo nešto potpuno novo. Volela bih da sve žene mogu da dožive ovakvo iskustvo. Scene seksa su same po sebi čudne, a još su čudnije kada ih snimate s nekim s kim se i u stvarnom životu seksate. Sve vreme smo razgovarali o tome da je u stvari sve to jako apsurdno i pokušali sve da okrenemo na šalu kako bi olakšali kako sebi, tako i filmskoj ekipi na setu - obrazložila je Anđelina.
Ona je otkrila da li sočne detalje o vremnu koje je provela na setu. - Bilo je neobično dok sam bila gola u kadi i na tabletu gledala šta se na setu događa, jer rediteljka treba da je ispred kamere, ali s obzirom na to da sam bila gola, to baš i nije bilo primereno - zagolical je maštu glumica. (Espreso.co.rs / Dnevnik.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.