POSLE SKANDALA REŠILA DA NAPUSTI SVE! POZNATA GLUMICA SPAKOVALA KOFERE I OTIŠLA
Amber Herd, Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

OZLOGLAŠENA

POSLE SKANDALA REŠILA DA NAPUSTI SVE! POZNATA GLUMICA SPAKOVALA KOFERE I OTIŠLA

Odselila se iz Kalifornije u kojoj je živela u Evropu.

Objavljeno: 14:08h

Krah braka Amber Herd i Džonija Depa, kao i sudski procesi koji su usledili, praćeni od celog sveta tema su nove knjige. Dep će biti glavna zvezda večeri Filmskog festivala u Kanu koji predstoji, a Herdova je prema pisanju "Daily Maila" odlučila da napusti Holivud.

U javnosti je nema praktično od završetka suđenja za klevetu u Virdziniji prošle godine, kojim je utvrđeno da je klevetala svog bivšeg supruga. Britanski tabloid sada navodi da se glumica diskretno preselila u Španiju sa svojom malom ćerkom Unom.

- Govori španski i srećna je tamo, odgaja svoju ćerku daleko od buke. Mislim da joj se ne žuri da se vrati na posao ili u Holivud, ali verovatno će se vratiti kad bude vreme, za pravi projekt - kazala je neimenovana glumičina prijateljica.

Amber Herd rešila da napusti sve
Amber Herd rešila da napusti sve

Glumica hita "Aquaman" prodala je svoj dom u Kaliforniji u srpnju prošle godine za 1,1 milion dolara, što je gotovo dvostruko više od onoga što je platila za njega. Zatim je u oktobru fotografisana na plaži na Majorci s devojkom Iv Barlou.

U to je vreme počelo da se priča da živi u iznajmljenoj kući na ostrvu. Međutim, "Daily Mailu" je rečeno da se Amber sada trajno preselila u novi dom izvan Madrida.

Amber Herd nije radila od "Aquamana i izgubljenog kraljevstva" 2021. te trilera skromnog budžeta "In The Fire" prošlog proleća. Nije poznato ni da li je još uvek s Iv Barlou, koja je ostala u Los Anđelesu i radi kao spisateljica.

Na Božić je Barlou objavila esej u kojem je rekla da je "tražila optimizam na kraju godine koji joj je promenio život", što su mnogi shvatili kao objavu da se razišla s Amber.

Suđenje Amber i Džonija
Suđenje Amber i Džonijafoto: Profimedia

U međuvremenu, Dep je proveo odmor na svom otoku Litl Perot Kej na Bahamima sa Sandrom, udovicom njegovog prijatelja Džefa Beka i njenom prijateljicom Vendy

Džoni Dep će 22. i 23. maja svirati u "Royal Albert Hallu" u Londonu na dobrotvornoj večeri Džefa Beka za podršku udruženjima za životinje. Kasnije tokom leta vratiće se bioskopu režirajući film o umetniku Modiglianiju, a zatim će krenuti na put sa svojim bendom "The Hollywood Vampires".

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.