ŠAKIRA SE OSVETILA PIKEU: Baš ga je kaznila
Šakira i Pike, Foto: EPA-EFE/ANDREU DALMAU

opasno

ŠAKIRA SE OSVETILA PIKEU: Baš ga je kaznila

Tek, odmah nakon što je to saznala, mediji javljaju da je Šakira zahtevala da se Pikeu skrati poseta deci

Objavljeno:

Već neko vreme znamo kako je Šakira zvala mladu studentkinju pre nego što joj je zavela vanbračnog supruga, a sada i kako Pikeova ljubavnica zove pevačicu

Sapunica kolumbijske pevačice Šakire i španskog fudbalera Đerara Pikea nikako da se okonča, pa svakodnevno isplavavaju novi i sve tužniji detalji za njihovu porodicu.

Baš kad je delovalo da će se strasti smiriti nakon Šakirine selidbe u Majami s njihovim sinovima Milanom i Sašom i posle Pikeove posete deci, pojavila se informacija da je nekadašnji sportista morao da skrati svoj boravak u Americi.

1 / 3 Foto: EPA-EFE/ANDREU DALMAU

Naime, španski mediji pišu da je Šakira zahtevala da se on vrati kući, a šuška se da iza svega stoje novi tračevi koji su došli do nje.

Neobjašnjivo povećanje telesne težine, umor, pospanost, otok na vratu, loš kvalitet kose i noktiju!

Poznato je da je Đerar Pike prevario pevačicu s mladom studentkinjom Klarom Čijom Marti, koja je radila u njegovoj kompaniji Kosmos.

Prema informacijama koje su objavili španski tabloidi, do Šakire je sada stiglo da je Klara Čija, s kojom je fudbaler ostao u vezi sve ovo vreme, naziva "Matora", "Veštica", "Menopauza", "Mrtva zmija", "Ludača"... Navodno studentkinja koristi ove reči kada govori o Šakiri sa Pikeom i sa svojim prijateljima, a nije poznato ko je to rekao pevačici.

Tek, odmah nakon što je to saznala, mediji javljaju da je Šakira zahtevala da se Pikeu skrati poseta deci.

1 / 4 Foto: Profimedia

Naime, Šakira je navodno preko advokata poručila da je Pike početkom aprila već bio sa sinovima polovinu od planiranog vremena, tako može ponovo da ih poseti u maju, u skladu sa odlukom suda.

Mediji pišu da Pike sada ide na novi odmor na svojom devojkom.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.