GLUMICA PRIZNALA DA JOJ JE MAMA IZLAZILA SA MOMCIMA: Nakon ovoga VIŠE NEMA NAZAD, puče VELIKA BRUKA
Bruk Šilds, Foto: Profimedia

morbidno

GLUMICA PRIZNALA DA JOJ JE MAMA IZLAZILA SA MOMCIMA: Nakon ovoga VIŠE NEMA NAZAD, puče VELIKA BRUKA

- Mislim, mogla bih reći: ‘Oh, bilo je to tada takvo vreme’ ili ‘Oh, to je bila umetnost - objasnila je glumica

Objavljeno:

Gostujući u emisiji "The Drew Barrymore Show", američka glumica Bruk Šilds (57) se u razgovoru s voditeljkom prisetila odrastanja i neobičnog odnosa s pokojnom majkom Teri Šilds.

Bruk se tim povodom prisetila čudnih situacija u kojima se nalazila sa njom.

- Moja mama je izlazila s mojim momcima. Jesi li ikada imala tu čudnu situaciju sa svojom mamom? - upitala je Bruk.

Ona je objasnila kako je njena majka bila gotovo "zaljubljena" u nju te je nije zanimalo izlaženje s muškarcima jer je bila fokusirana na izgradnju kćerine karijere.

Bruk Šilds pozira
Bruk Šilds pozirafoto: Profimedia

- Ja sam joj bila glavni fokus. Obe smo bili odsečene od svoje seksualnosti. Trebala sam ostati devica, a ona Terri Terrific - rekla je Bruk.

Kasnije je tokom emisije Barimor istakla kako su Bruk i majka Teri često sedele zajedno za vreme intervjua što je glumica objasnila majčinom željom da je zaštiti.

- Bilo je: ‘Niko te neće uhvatiti. Ja ću biti tamo. Ja sam prva tamo. Moja si. Neću te dati nekome - objasnila je Bruk, dodajući da je to učinjeno 'pod okriljem zaštite', ali smatra da je to bilo više posedovanje i strah.

U Hulu dokumentarcu, 'Pretty Baby: Brooke Shields', glumica je otvoreno govorila o iskorišćavanju i seksualizaciji koju je doživela kao dečija zvezda, uključujući to da joj je majka dopustila da pozira gola za Plejboj kada je imala samo 10 godina i glumi dečiju prostitutku.

Šilds se jednom prilikom prisetila kako su njene ćerke bile zgrožene te nazvale taj film dečijom pornografijom. Glumica je takođe otkrila kako joj je bilo teško s ćerkama da razgovara o detinjstvu i kako im nije mogla dati razlog zašto joj je njihova baka dopustila da radi sve te projekte, prenosi 24sata.hr.

- Mislim, mogla bih reći: ‘Oh, bilo je to tada takvo vreme’ ili ‘Oh, to je bila umetnost - objasnila je glumica.

- Ali ne znam zašto je mislila da je to u redu. Ne znam - poručila je tada Bruk, a usprkos svemu, glumica i nakon deset godina od smrti majke ima potrebu da je zaštiti.

- To je urođeno kad si jedino dete samohrane majke. Sve što želiš je voleti svoje roditelje i zadržati ih živima zauvek - zaključila je.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso / IDJTV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.