BORILA SE SA OPAKOM BOLEŠĆU I PORODICA JOJ SE RASPALA: Glumicu je VOLELA cela NACIJA, danas bi je malo ko PREPOZNAO
Glumica, Foto: prentscreen/youtube/Sulejman Veličanstveni

zdravlje

BORILA SE SA OPAKOM BOLEŠĆU I PORODICA JOJ SE RASPALA: Glumicu je VOLELA cela NACIJA, danas bi je malo ko PREPOZNAO

Stekla je veliku popularnost.

Objavljeno: 15:00h

Poznatu tursku glumicu Vahide Perčin (57) gledaoci su upoznali kroz ulogu sultanije Hurem u hit seriji "Sulejman Veličanstveni"

Vahide u početku nije bilo lako da se nosi s harizmom Merjem Uzerli (39), koja je "preko noći" napustila set "Sulejmana Veličanstvenog" i vratila se u rodnu Nemačku.

Perčin je veoma poznata i cenjena turska glumica koja je dokazala svoj talenat u filmovima, serijama i pozorišnim predstavama, a vodi i glumačku školu sa svojim bivšim suprugom, Altanom Gordumom (64), od kog se razvela 2013. Bivši par je zajedno dobio ćerku Alize (29), koja je završila studije psihologije.

Serija 'Sulejman veličanstveni' stekla je veliku popularnost kod nas
Serija "Sulejman veličanstveni" stekla je veliku popularnost kod nasfoto: prentscreen/youtube/Sulejman Veličanstveni

Vahide je život uz glumačke uspehe doneo mnoge izazove. Godine 2011. je saznala tešku dijagnozu, rak dojke, a nakon toga je veoma retko želela da daje intervjue.

Ipak, i u najtežim trenucima Vahide je znala da se nasmeši i okupljenim novinarima da nekoliko izjava. Tokom borbe s karcinomom napravila je pauzu u karijeri, ali se veoma brzo vratila snimanjima.

Perčin je veoma poznata i cenjena turska glumica koja je dokazala svoj talenat u filmovima, serijama i pozorišnim predstavama
Perčin je veoma poznata i cenjena turska glumica koja je dokazala svoj talenat u filmovima, serijama i pozorišnim predstavamafoto: prentscreen/youtube/Sulejman Veličanstveni

Inače, glumica je 2020. viđena s bivšim suprugom u okrugu Etiler i svi su bili iznenađeni transformacijom jer gotovo da je nisu prepoznali. Na pitanje novinara da li se strašna bolest s kojom se borila pre 10 godina vratila, glumica je to demantovala i objasnila da je s njenim zdravljem sve u redu.

Ovakvo pitanje novinara usledilo je jer se glumica ošišala na kratko, pa je mnoge to asociralo na gubitak kose tokom bolesti.

"U svakom slučaju, prvo se ljudi leče od raka, pa se šišaju, a ne obrnuto, tako da nemate zašto da brinete", rekla je Vahide.

Bonus video:

00:45

ESPRESO POKRENUO VELIKU AKCIJU SA GOCOM TRŽAN: Snimila je poruku Milanu Rabrenoviću (21) koji ima autizam

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.